Gáspár Győző nem bír magával

Felszentelt helyre vágyott a showman

2015/05/08

A salgótarjáni showman, Gáspár Győző hívő emberként mindig is szeretett volna egy saját kápolnát a kertjébe, amelyet idén megvalósított.

Mivel gyerekkora óta hívő és keresztény neveltetésben részesült, ezért minden vágya az volt, hogy egyszer, ha gazdag lesz és megteheti, olyan kápolnát építtet a kertjébe, amilyet csak szeretne. Olyan szobrokkal, festményekkel és épülettel, ami hozzá illik, az ő stílusában készült, aranyból, ezüstből.

Gáspár Győző ésEvelin

– Hosszú idő volt megcsináltatni a szobrokat, beszerezni a keresztet, ami egyébként színaranyból készült, a kápolna tetején lévő pedig ezüstből. De nagyon szépek, jobb oldalon található Könyörgő Jézus, középen a Szent Anya, balra pedig az Irgalmas Jézus, akinek folyik a kezéből a bor és a víz. Hamarosan pedig Zalán atya, a helyi plébános fogja felszentelni – mondta el a részleteket Győzi, aki azt is hozzátette, nagyon hálás az Istennek, hogy annyi jóval áldotta meg, és így akarta kifejezni köszönetét, írja a Blikk.

6_o_-gyozike

– Én mindent megkaptam, amire csak ember vágyhat. Szerető családom van, sikeres ember lettem, és szeretem is a szakmámat. Abban hiszek, hogy ha szeretünk és hiszünk Istenben, akkor ő ezt meghálálja nekünk, amit én tapasztaltam is – tette hozzá Győző.

A szókimondó showman még azt is szeretné, ha a jövőben a falu is meglátogatná a kápolnáját, ahol az édesanyjáért mondatna egy misét.

Hozzászólások