Gáspár Laci sokkot kapott

Most szembesült vállalásával

2015/12/16

Gáspár Laci nagy örömmel jelentette be, milyen újdonsággal készül A Dalra, aztán lehervadt az arcáról a mosoly, amikor rájött, mit vállalt.

Bemutatkozott A Dal 2016 30 fős mezőnye és a négy zsűritag: az olykor felháborodást okozó Pierrot maradt a helyén mellé, Zséda, Frenreisz Károly, a Skorpió együttes vezetője, a Metro és az LGT egykori tagja és Both Miklós, a Napra együttes alapítója ülnek majd be. A két műsorvezető Harsányi Levente és Tatár Csilla lesz.

Egy ilyen dalverseny kemény próbatétel elé állítja az énekeseket, hiszen nem csak a zsűrit és a közönséget kell lenyűgözni egy nagyon ütős számmal, de ha minden jól megy, akkor egész Európát. Gáspár Laci például úgy próbál bevágódni, hogy rappel – bár lehet, hogy ezt ő sem gondolta teljesen át.

„Hatással volt rajtam a Sztárban sztár, és ebben a dalban például rapperel” – kezdte Laci, aztán saját maga is elcsodálkozott. – Tényleg, most kapcsolok: nekem rappelnem kell az Eurovízión! Hát kemény lesz, hogy rappelnem kell” – tette hozzá az énekes teljes megdöbbenéssel.

Hozzászólások