Gáspár Lacinak fájdalmas volt első szexuális élménye

Először mesélt kudarcáról

2015/01/20

Ismét mély és eddig jól őrzött titokra derült fény a Hal a tortán adásában. A vacsora közben Gápsár Lacinak egyszer csak kedve támadt kiönteni a lelkét Hevesi Kriszta, szexuálpszichológusnak, amit a többiek is kíváncsian hallgattak végig.

Épp a főfogásnál (baconbe tekert szűzérmék parajos gnocchival) tartottak a vacsoravendégek, amikor Hevesi Kriszta arról kezdte faggatni az énekest, hogy hány éves korában csókolózott először. Ez az ártalmatlan kérdés, ami egyébként a szűzérmékről jutott a szexuálpszichológus eszébe, olyannyira beindította a beszélgetést, hogy Gáspár Lacinak azonnal kedve támadt mindet elmesélni.

gasparlaci

Viszonylag korán kezdte az életet, ugyanis már tizenegy-néhány évesen belecsöppent az éjszakába. Balassagyarmaton egy helyi diszkóban tapasztalta meg a másik nem által nyújtott örömöket. Ott sóvárgott az énekesek és együttesek előtt, mert arra vágyott, hogy ő is előadó lehessen – még L.L. Juniorral is találkozott akkoriban saját bevallása szerint.

Miután megtárgyalták a Fekete Vonattal kapcsolatos emlékeit, rögtön rátért a kényesebb témára is. Kinézett magának egy táncos lányt, akinek próbált „vagánykodni”. A fiatal, de természetesen idősebb alkalmazott sem tétlenkedett, behívta magával – az akkor még szinte gyerek – Gáspár Lacit az öltözőjébe. Ő annak tulajdonította a lány kezdeményezését, hogy korához képest magasnövésű volt, így idősebbnek nézett ki, mint egy hatodikos korú fiú. A táncos elkezdett neki vetkőzni, az énekest azonban elárulta ügyetlenkedése: colával öntötte le partnere melltartóját. Mivel egyértelművé vált, hogy még tapasztalatlan, azonnal alábbhagyott a lelkesedés.

„Lehet, hogy azért mert mellettem ült egy pszichológus, de elmondtam a sztorit, ami egyébként ciki. Soha életemben nem meséltem el senkinek. Ez szégyen volt, de amúgy nem – helyesbített Laci. Tizenegy éves voltam na, hát most mi van akkor?” – gondolt vissza erre az alkalomra nevetve az énekes.

forrás: TV2

Hozzászólások