Gáspár Lacit elrabolták

Konkurenciához igazol az énekes

2015/12/10

A TV2 legutolsó showműsorának abszolút győztese, Gáspár Laci mindenkit meglepett abban a tíz hétben, amikor átalakulásait egy egész ország nézhette tátott szájjal. Most pedig valószínűleg a csatorna teszi ugyanezt.

Azzal vádolják Gáspár Lacit, hogy már a nyeresége előtt is tárgyalgatott a konkurenciával. Míg a TV2 ünnepelte saját Megasztáros felfedezettjét a Sztárban sztár műsorában nyújtott alakításaiért és sikereiért, addig az énekes már bebiztosította magát, ami a jövőjét illeti a Bors értesülései szerint.

gaspar laci

A napokban az is kiderült, hogy az RTL Klub nem tétlenkedik ebben a bizonytalan időszakban sem, ami a TV2 háza táján van a tulajdonosváltás miatt. Rengeteg műsortervük mellett már keresik a következő X-Faktor versenyzőit, ráadásul a Való Világ legújabb szériáját a korábban konkurencia által birtokolt Big Brother licence alapján készítik majd. És akkor ennek fejében már az is megvan, milyen szerepet szánnak Gáspár Lacinak.

gaspar

Az énekes, aki egyébként egyszer már megfordult az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában, úgy néz ki, visszatér a csatornához. Az X-Faktorban kapna helyett, ráadásul egy mentori székben.

Ti mit szóltok ehhez a felálláshoz?

Hozzászólások