George Clooney apa lesz?

Minden jel arra mutat, hogy felesége babát vár

2015/04/23

George Clooney az ötödik X-en túl nem tartotta magát idősnek a házassághoz, így hát ahhoz sem, hogy apa legyen. Úgy tűnik, mintegy fél év múlva ez is megvalósul!

A sármos színész megrögzött szingli volt, ezért tavaly az egész világ hitetlenkedve fogadta a hírt, hogy feleségül veszi szerelmét. A csoda – vagyis az esküvő – mégis megtörtént, és a gyermekáldásra sem kell sokat várni. Bár nemrégiben már egyszer szárnyra kapott a pletyka, hogy Amal Clooney babát vár, de annak nem volt valóságalapja.

Most viszont az amerikai OK! magazin címlapon közöltet: George Clooney felesége a harmadik hónapban jár. Az biztos, hogy a nádszál karcsú jogász hölgy eddig mindig olyan ruhákat hordott, melyek hangsúlyozták vékony alkatát, egy ideje azonban bővebb öltözékeket részesít előnyben. A hírek szerint Clooney-ék már azon gondolkodnak, kik lesznek majd gyermekük keresztszülei, és első körben az Angelina Jolie – Brad Pitt párosra esett a választás.

14490_amal-alamuddin-george-clooney-b

 

George azt állítja: Amal a világ legtökéletesebb nője, sosem találkozott még hozzá hasonlóval. Az a legfontosabb célja, hogy fantasztikus apukává váljon” –mondta George Clooney egyik barátja az OK! magazinnak.

Amal és George New York-ban tölti idejét; a színész ugyanis ott forgatja legújabb, Money Monster című filmjét, felesége pedig a Columbia Egyetemen tart órákat. 

Hozzászólások