George Clooney és jegyese megérkezett esküvőjére Velencébe

Angelina Jolie, Brad Pitt, Cate Blanchett, Sandra Bullock, Bono is a násznép között

2014/09/27

Elkezdődött a visszaszámlálás az év esküvőjére: a hétvégi szertartásra pénteken megérkezett Velencébe George Clooney és libanoni-brit jegyese, Amal Alamuddin.

Fotó: LaPresse, Pattaro/Vision, Ansa
Fotó: LaPresse, Pattaro/Vision, Ansa

A repülőtérről egy Amore feliratú vízitaxi vitte a párt a Canale Grandén a Cipriani luxushotelbe, ahol sajtóértesülések szerint a mintegy 120 fős vendégsereg nagy része megszáll.

Fotó: Pattaro/Vision
Fotó: Pattaro/Vision

Az esküvőre – amelynek helyszíne és időpontja egyelőre nem ismert – számos világsztárt várnak. Clooneyékkal együtt pénteken érkezett Cindy Crawford, Matt Damon és Miguel Ferrer. A násznép tagjai között várhatóan megjelenik továbbá Angelina Jolie, Brad Pitt, Cate Blanchett, Sandra Bullock és a U2 énekese, Bono is.

Fotó: Sabadin/Vision
Fotó: Sabadin/Vision

Mivel a velencei városháza körüli forgalmat hétfő délelőtt lezárják, feltehetőleg a hollywoodi színész és leendő felesége akkor tartják a polgári esküvőt. Olasz sajtóértesülések szerint a volt olasz kulturális miniszter, korábbi római polgármester, Walter Veltroni adja össze őket.

Fotó: LaPresse, Pattaro/Vision, Ansa
Fotó: LaPresse, Pattaro/Vision, Ansa

Tucatnyi paparazzo és forgatócsoport vert tanyát a luxushotel környékén, ahol nagy valószínűség szerint szombaton rendezik az első szertartást.

muneratto
A menyasszony Oscar de la Renta-ruhát fog viselni, hétkarátos aranyból készült jegygyűrűje több mint 500 ezer euróba 157 millió forintba) került. A virágdíszeket alkotó Munaretto cégnél már hetek óta folyik a lázas készülődés – írta korábban a Corriere del Veneto című lap.

 

Hozzászólások