Gesztesi anyukája kiborult fia balhéi miatt

Folyton sír, nem látja a kiutat

2015/11/13

Gesztesi Károlyról aggasztó hírek jelennek meg az utóbbi időkben, ám a legfontosabb személyt, a színész édesanyját senki nem tájékoztatja fia állapotáról. Nem csoda, hogy maga alá került emiatt…

Gesztesi anyukája, Zsuzsa néni rajongva szereti fiát, éppen ezért nagyon megviseli, ha úgy látja: nincs rendben az élete. Az elmúlt hónapokban azonban csak az újságokból értesült a pletykákról. Vélhetően a család meg akarta őt óvni, nem szerették volna, ha túl sokat aggódna, ám pont ezt érték el.

Nem tudom, mi történhetett, mert senki nem őszinte velem! Senki nem mond semmit! Teljesen magam alatt vagyok, annyira sajnálom Karcsit, csak a jóisten látja a könnyeimet. Legszívesebben érte mennék, és elhoznám haza, hozzám, de már nem 18 éves” – fakadt ki a Bestnek Zsuzsa néni.

friderikusz-gesztesi_154

Gesztesi Károly anyukáját emészti az önvád. Arra gondol: valamit ő rontott el, ami miatt a fia ide jutott, hiszen sok nehézséggel kellett megküzdeniük, amikor a színész gyermek volt. Zsuzsa néni azonban a problémák ellenére nagy szeretetben nevelte gyerekeit, és igyekezett mindent megadni nekik. 

Történhet bármi, én mindig a fiam mellett állok. Megszakad érte a szívem, megőrülök a bizonytalanságtól, az aggodalomtól. Egyetlen telefon, egyetlen találkozás is sokat segítene, így talán megnyugodhatnék, hogy nincs nagy baj, hogy minden megoldódik majd” – tette hozzá Zsuzsa néni.

Hozzászólások