Gesztesi bevallotta: még most sem veti meg az italt

Igaz, a rozénál megáll

2015/06/29

Hiába veszítette el állását a Jóban Rosszban című sorozatban Gesztesi Károly, nem hajlandó lemondani az alkoholfogyasztásról.

Még mindig nagy kanállal élvezi az életet Gesztesi Károly, akit alkohol problémái miatt korábban a Jóban Rosszban stábjából is kirúgták – többen állították ugyanis, hogy a színész gyakran részegen érkezik a forgatásokra. Gesztesi kiborult a vádakon, de azért azt bevallotta: szereti az alkoholt és szereti jól érezni magát, így az iszogatásról a mai napig nem mond le.

„Ha színházba megyek, vagy valamilyen darabra készülök, egyáltalán nem iszom alkoholt. Egyébként iszom. Rövidet már nem, megállok a rozénál. De ezzel semmi baj nincs. Ha pedig úgy érzem, hogy túlságosan elengedtem magam, és felszaladt rám néhány kiló az evés-ivásban, tartok egy pár hetes léböjtkúrát, amikor frissen facsart gyümölcsleveket iszom. Két hete kezdtem el egy ilyet” – mesélte Gesztesi a Blikknek.

Gesztesi
Gesztesi nem mond le az alkoholról

A színész élvezi az agglegények szabad életét, és hogy senki nem jár a nyakára kérdezősködni, hol és mit csinált éppen. Elárulta: a pletykákkal ellentétben egyik volt feleségével sem kezdte újra a kapcsolatát.

Butaság, hogy újra egy párt alkotok a volt nejemmel, Nikivel. Semmilyen szinten nem vagyunk együtt. Közel élünk egymáshoz, és mivel jó barátok vagyunk gyakran találkozunk, és szervezünk közös programokat. De ugyanígy vagyok Liptai Claudiával is. Tartom a kapcsolatot azokkal a nőkkel, akik fontosak voltak az életemben. Sőt van egy-két barátnőm, akik, ha úgy adódik, bármikor nálam is alhatnak, ha akarnak. Nekem jó ez a szingliélet. Senkihez nem kell alkalmazkodnom, és azt csinálok, amit akarok. Nem kell megosztanom senkivel, hogy elmegyek például futni, vagy azt, hogy este később megyek haza, mert beülök a barátaimmal egy jót enni-inni valahova, vagy megnézni egy meccset” – tette hozzá Gesztesi. 

Olvass még Gesztesi Károlyról!

Hozzászólások