Gesztesi: “Hadjárat folyik ellenem”

Lejáratták a színészt, aki állítja: semmi sem igaz a pletykákból

2015/03/23

A népszerű színész reagált az őt ért vádakra! Gesztesi szerint az eddigi híresztelések köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

Hatalmas port kavart a hír, miszerint Gesztesi Károlyt alkoholproblémái miatt azonnali hatállyal menesztették a Jóban Rosszban sorozatból, pedig ő alakította az egyik legnépszerűbb karaktert. Most reagált minden pletykára!

Hét előadásom volt öt nap alatt, kicsit rekedt vagyok. Azt gondolom a kialakult helyzetről, hogy nagy hazugság az egész. Így egyszerűen. Én felmondok egy cégnél, ahol eltöltöttem majdnem 3000 napot. Szépen elbúcsúztam tőlük, de köszönet helyett megint kaptam egy nagy fülest. Nem baj, túlélem. Nagy spórolás van mindenhol, így biztos egyszerűbb. Egyébként nem annyi volt a gázsim, mint amennyit írtak, egy kicsit több” – jelentette ki a Borsnak az ezidáig a Jóban Rosszban polgármesterét alakító színész.

Gesztesi
Gesztesi hosszú éveken át alakította a sorozat egyik legnépszerűbb karakterét (fotók: TV2)

A hírek vélhetően nem voltak teljesen megalapozatlanok, hiszen Liptai Claudia is védelmébe vette egykori férjét. Mindezek ellenére a színész ragaszkodik saját igazához.

Erre azt mondom, hogy napi három-négy órákat kell tanulni a szöveget, általában éjszaka, mikor mindenki alszik. És ezt másnap el is kell mondani. Harminc oldalakról beszélünk, megdolgoztam a pénzemért. A piálásról pedig annyit, hogy aki azt mondja, ezt berúgva utánam tudja csinálni, az előtt meghajlok a főtéren. Nem tudták kinyírni a karakteremet, ahol csak fellépek, járok az utcán vagy sétálok a Duna-parton, ott szeretnek. Persze látom, hogy most egyfajta katasztrófaturizmus alakult ki körülöttem, árgus szemek figyelnek. Ez sem baj. Nem tagadom, volt két ne­héz napom, emberből vagyok, megviselt, hogy így bánt velem a bulvár. De megyünk tovább. Hujber Feri barátommal kaptunk egy felkérést egy amerikai turnéra. Hat városban játszunk majd, egy hónapig leszünk kint. Május elején indulunk, angol szövegű musicalt adunk elő. Ezután készülök egy új darabra, a Karinthy Színpadon lesz egy előadás, amit Kővári Kati rendez. A bemutatója szeptemberben várható. Tahi Tóth László és Voith Ági lesz többek között a partnerem. Maradjunk annyiban, nem hinném, hogy ilyen kaliberű színészek társulnának mellém, ha egy megbízhatatlan piás lennék” – tette hozzá Gesztesi a napilapnak. A színész a jóváhagyása után mégsem akarta, hogy megjelenjen a cikk, ám a Bors ezt nem tudta elfogadni, így leközölte az anyagot.

Hozzászólások