Gesztesi Károly vallomása eltitkolt gyermekéről

Kitálalt a színész Friderikusznak

2015/04/22

Ilyen az, amikor két férfi 24 órán át össze van zárva. Idővel csak kibújik a szög a zsákból! Friderikusz Sándor műsorának első vendége Gesztesi Károly volt, aki néhány órán át jól állta a sarat, de aztán róla is lehullt a lepel, és egy régi titkot fedett fel életéből.

Gesztesire mostanában rájár a rúd, először alkoholproblémáiról és megbízhatatlanáságáról cikkezett a sajtó, aztán kirakták a sorozatból, amiben játszott, végül teljesen összeomlott. Az egyetlen ember, akire számíthatott, és aki akkor is társa a bajban, ha élete nagy hülyeségét csinálja nem mást, mint volt felesége, Liptai Claudia. Clau nyilvánosan állt ki egykori férje mellett, érthető, hiszen ő a kislányának az apja.

A közkedvelt színészt jócskán megtépázta az elmúlt időszak, a sok probléma mellett jócskán váratlanul érintette, hogy kirúgták a Jóban rosszban sorozattól. Állítólag ő is az újságokból tudta meg a hírt. Aztán egyre-másra derültek ki dolgok az életéből, amit Gesztesi folyamatosan tagadott és perrel fenyegetőzött. Olvass tovább!

Liptai és Gesztesi

Tegnap este azonban már Gesztesi is “megtört” a Friderikusz-nyomás alatt, és néhány óra elteltével olyan dolog derült ki életéből, amiről eddig inkább csak városi legendák keringtek. Bevallotta, hogy ő a nevére vett fiúgyermek apukája, aki előző feleségétől született. “Ott, akkor jó volt Nikivel lenni. Megkaptam tőle mindazt a szeretetet, gondoskodást, ami hiányzott, és született egy gyerekünk, akit a nevemre vettem, s apaként szeretek. Igen, Áron tőlem van…” – hangzott a döbbenetes vallomás Gesztesi szájából.

Gesztesi

Egy kicsit felelevenítve a régmúltat, akkoriban Claudia éppen Afrikában forgatott, és a nyilvánosság előtt is szárnyra kapott a pletyka, hogy ki mindenkivel szűrte össze a levet. Többek között hírbe hozták az egyik játékossal, Kucsera Gáborral is, aki azóta már szintén boldog apuka. Gesztesi saját bevallása szerint nehezen tűrte a pletykákat, így ő is máshol kezdte keresni a boldogságot. Így jutott exe ágyába, akitől végül megszületett ötödik gyermeke.

Gesztesi így vall az akkori lelkiállapotáról: “Voltak hírek, amelyek rosszul érintettek. Nem szeretnék neveket mondani, akikkel akkor hírbe hozták Claudiát –  hozzátette: az egyik férfi egy külföldi kurátor volt, akivel állítólag neje összeszűrte a levet. – Amikor Claudia gépe leszállt Budapesten, egy hatalmas limuzinnal, behűtött pezsgővel és szendvicsekkel vártam a reptéren. Az én feleségem azonban sokáig nem jött ki a tranzitból. Hogy kitől búcsúzkodott vagy kivel beszélgetett, nem tudom, de ott akkor összetört valami…” – idézi a Blikk a színészt.

Hozzászólások