Gesztesi Károlyért édesanyja is aggódik

Nem tudja pontosan, mi van a fiával

2015/12/21

Gesztesi Károly kálváriája még közel sem ért véget. Az elmúlt hetek eseményei arra engednek következtetni, hogy a színész komoly problémákkal küzd. Édesanyja tehetetlen és kétségbeesett.

A Bors nevű magazinnak sikerült telefonon elérnie Gesztesi Károly édesanyját. A hölgy hangja kétségbeesett és meggyötört volt, beszámolójuk szerint tehetetlennek érzi magát fia ügyében, mert úgy gondolja, sok mindent eltitkolnak előle. “Nagyon aggódunk a fiamért” – mondta az újságnak elcsukló hangon. Hozzátette, nem tudja pontosan, mi van a fiával, mert őt nem keresi telefonon. Szörnyű lehet tétlenül végig nézni, hogy milyen helyzetben van a gyereke, mert hiába, hogy egy felnőtt férfiről beszélünk, egy anya számára gyermeke boldogulása a legfontosabb.

Botrányos Mokka interjúja után több szakember is állítja, a színésznek valóban segítségre lenne szüksége. Az alkoholproblémák, az állandósult alvászavarok mind a depresszió jelei, így pedig szükség lenne a belátásra, hogy megfelelő kezelést kapjon. Egy pszichológus segíthet neki, hogy megtalálja lelki békéjét, visszanyerje magabiztosságát és önbecsülését.

gesztesi

A sokak által nagyra tartott Gesztesi vészjósló nyilatkozatok alapján elindult a lejtőn. Számos hír keringett róla a napokban, nincs olyan ember, aki ne tudná, mennyi botrány fűződik a nevéhez. Lemondott előadások, visszaadott szerepek, cserben hagyott nézők. Ez a lista, amivel összefonódik a tehetséges művész neve. Vujity Tvrtkonak adott ominózus interjúja után még maga a műsorvezető is azt javasolta neki, keressen fel szakembert, aki a segítségére lehet.

Bízzunk a legjobbakban, hogy maga Gesztesi is felismeri a helyzet súlyosságát és képes lesz szembe nézni a démonjaival. Mi csak annyit tehetünk, hogy nem ítélkezünk felette, hanem megértésről és szeretetről teszünk tanúbizonyságot. Reméljük, hogy elég erős a talpra álláshoz, és hogy a jövőben még további sok színpadi siker fűződik majd a nevéhez.

Hozzászólások