Gesztesi kikészítette Friderikuszt

A showman könyörgött a színésznek, hogy hagyja békén

2015/04/20

Friderikusz lehet megbánta, hogy pont Gesztesi Károlyt hívta magához ottalvós buliba: a színész nem figyelt Fridi igényeire és kiborította a showmant.

Friderikusz annak ellenére, hogy személyesen nem ismerte a Jóban-Rosszban sztárját, őt hívta vendégségbe és ottalvós buliba legújabb műsorába, az Összezárva Friderikusszal forgatására.

Az éjszakájuk nem volt zökkenőmentes, Gesztesi nem akart elaludni, és Fridit sem hagyta pihenni. Emiatt éjfél után a showman már meglehetősen pipa volt vendégére. 

Gesztesi

– Nem ismerjük egymást, de megtisztelő, hogy Friderikusz engem választott első lakótársnak – magyarázta a színész.

Azonban egy idő után nem éppen jó irányba fodult a találkozó. Fridi éjfél körül elálmosodott, Gesztesi azonban nem hagyta pihenni.

Friderikusz már könyörgőre fogta, magára húzta a takarót, szemtakarót tett fel, és befogta a fülét, de a színész nem volt tekintettel rá. Gesztesi nem tudott leállni, énekelt, szintetizátorozott, és beszélt, írja a Blikk.

gesztesi-6-TUM
Forrás: Blikk

– Karcsi, azt hittem, barátok leszünk, de kezdek benne kételkedni. Kérlek, hagyj aludni! – fakadt ki Friderikusz hajnali kettőkor. A riporter később valósággal könyörgött Gesztesinek, maradjon már csendben, de a színész elemében volt.

Hozzászólások