Gesztesi nekiment Havas Henriknek

Döbbenetes dolgokkal vádolja a Tanár urat!

2015/05/14

Teljesen kiakadt Gesztesi Károly: a színész annyira megelégelte, hogy Havas Henrik állandóan kritizálja, hogy legközelebbi találkozásuk akár tettlegességig is fajulhat.

Régóta magába fojtotta dühét Gesztesi Károly, de most már nem hagyta szó nélkül, hogy Havas Henrik őt pocskondiázza. A színész szerint az egész balhé mögött egyetlen dolog áll: Havas féltékeny rá, amiért ő sosem kaphatta meg Liptai Claudiát.

„A hátam mögött beszél rólam, hazugságokat terjeszt, s most már nyilvánosan is próbál megalázni. Egy interjúban kijelentette, hogy Liptai Claudiát minősíti, hogy egy olyan ember felesége volt, amilyen én vagyok. Van képe megjegyzést tenni a házasságomra azok után, hogy konkrétan zaklatta a volt feleségemet, amikor a Mokkában együtt dolgoztak. Nemegyszer fordult elő, hogy részegen hívta fel Claut, de pechére én vettem fel a telefont. Nem győztem elküldeni a fenébe, hogy ne molesztálja Claudiát. Egy elvtelen, pofátlan fráter, aki ráadásul súlyos alkoholproblémákkal küszködik. Nem én vagyok az alkoholista, hanem Havas Henrik! Nekem legalább akkor is van humorom, amikor iszom, ami neki a kevés józan pillanatában sincsen” – mondta magából kikelve Gesztesi Károly a Storynak.

gesztesikaroly
A színész nem fékezte indulatait

A színész szerint Havas Henrik képtelen túltenni magát azon, hogy Liptai Claudia nem akart az ágyába bújni.

„Azt is megmondom, miért foglalkozik velem állandóan Havas: egyszerűen féltékeny rám! Valószínűleg nem tudja feldolgozni, hogy Claudia sosem feküdt le vele, bármennyire is próbálkozott. Irigy arra, hogy egy ilyen nő az én feleségem lett, és nem őt ajnározta. Amikor a topon volt, Havas mindig visszaélt a helyzetével, azt pedig képtelen volt feldolgozni, hogy az általa szakmailag oly nagyon lenézett Claudia nemet mondott neki. Őneki! A Tanár úrnak! Mindenesetre egy nagy pofon megérett már! Megfogadtam, ha legközelebb találkozom vele, akkorát bevágok neki, hogy azt egy életre megemlegeti – tette hozzá Gesztesi.

Hozzászólások