Gesztesi őszintén beszélt az alkoholról Hajdúnak

Kimondta a nyilvánvalót

2015/11/24

Gesztesi Károly állítólagos visszavonulása ellenére sem tűnt el a médiából, sőt továbbra is ugyanannyit foglalkozik vele a sajtó, mint előtte. Gesztesi ráadásul még nyilatkozik is, legutóbb például Hajdú Péternek, ahol egyértelmű kijelentést tett az alkoholról.

Igaz, csak csütörtökön lesz látható az a beszélgetés Hajdú Péter stúdiójában, amikor a színész érkezik vendégként a műsorába, de részleteket már így is lehet belőle látni. Többek között a legfontosabb kérdést: “Most akkor alkoholista vagy, vagy nem?”. Ezt a nem túl finomkodó mondatot Hajdú szegezte Gesztesi Károlynak, aki próbálta elviccelni a dolgot: “Én is olvastam mindenhol, hogy az alkohol rabja vagyok, pedig ez nem igaz, az alkohol az én rabom.” Vagyis egyértelműen charme-jának köszönheti, hogy nem tud szabadulni a piától. Vagy legalábbis valami ilyesmire utal a kissé ironikus megjegyzés.

friderikusz-gesztesi_154

Minden esetre, ha félre is tesszük a vicce, az nyilvánvaló, hogy Gesztesi beismerte ezzel a kijelentésével, hogy bizony akadnak problémái, de a legfontosabb döntés már megszületett benne, le kell állnia az ivással, mielőtt minden összedől körülötte, mint egy kártyavár.

Annak ellenére, hogy a színész néhány hete bejelentette féléves visszavonulását, folyamatosan szerepel a médiában. Jelennek meg róla újságcikkek, amiben még nyilatkozik is, és ugyanúgy látható a színpadon, mint előtte. Ahogy azt korábban mi is írtuk, ennek a nézők nagyon örülnek, de ha valóban pihenni és változtatni szeretne, akkor valahol mégis meg kell húznia a határt. Erről is faggatta a műsorvezető, de Gesztesinek volt válasza.

“A visszavonulást komolyan gondoltam, de egyelőre nem tehetem meg. Addig nem, amíg két színdarabban is játszom, s ahol a társulat számít rám. Nem hagyhatom cserben őket” – mondta a színész, akit tehát egy darabig még biztosan nem kell nélkülözniük a rajongóknak.

Hozzászólások