Gesztesit elragadta a Hit Gyülekezet

Anyukája is itt találta meg a lelki békéjét

2016/01/29

Gesztesi Károly megtért: a színész problémáira a vallásban talált megoldást, és egy hitgyülekezet tagja lett.

received_2491012060986581

Súlyos alkoholprobléma, kórházi kezelés, fél éves szabadság – ilyen és ehhez hasonló dolgokról ehetett hallani az elmúlt hónapokban Gesztesi Károly körül, akit először a Jóban-Rosszban stábjából rúgtak ki, majd színházi előadásokat hagyott ki bejelentés nélkül, magára zúdítva ezzel sok ember haragját.

Az utolsó csepp a pohárban talán az volt, amikor ahelyett, hogy ígérete szerint eltűnt volna a képernyőről fél évre, bejelentkezett Vujity Tvrtkóhoz a Mokkába, és szinte érthetetlenül beszélt össze vissza.

friderikusz-gesztesi_154
Úgy tűnt, képtelen letenni az alkoholt – mára állítólag alig iszik

Most azonban úgy tűnik, a színész megtért: míg a kórházi kezelés nem segített rajta, egy egészen máshonnan érkezett a megváltás. A Best szerint ő is csatlakozott a Hit Gyülekezete csoportjához, ahova édesanyja már évek óta jár. A színész egészen gyerekkora óta vallásosnak tartja magát, kamasz korában templomba járt és a Bibliát olvasgatta.

Gesztesi elárulta: ha rossz passzban van, akkor mindig rátalál a lelki békéjére, és bár most még nem tartja be a tízparancsolatot, próbál visszatalálni a jó útra.

Sok sikert neki!

Hozzászólások