Giga összegért válik Ben Affleck és Jennifer Garner

Most már hivatalosak az eddigi pletykák

2015/07/01

Vége! Tíz év után úgy döntött az álompár, Ben Affleck és Jennifer Garner, hogy búcsút intenek egymásnak és közös életüknek. Már régóta mentek a találgatások, vajon mikor dobják be a törülközőt, de ők mindvégig tagadtak. Most viszont hivatalosan is bejelentették, hogy ennyi volt.

Éppen a tizedik házassági évfordulójuk másnapját hozták nyilvánosságra a hírt, és erősítették meg az eddigi feltételezéseket, hogy vége a kapcsolatuknak. Jennifer Garner és Ben Affleck három közös gyermeket nevel, az elmúlt években pedig kisebb vagyont halmoztak fel, ami hazai mércével szinte felfoghatatlan. Most úgy tűnik, hogy a közel 150 millió dolláros válás Garnernek kedvez majd jobban.

"The Town" Premiere - 2010 Toronto International Film Festival

Forintra átszámítva mintegy 42 milliárdról beszélhetünk, ezen kívül felosztásra kerül a tulajdonukban lévő Los Angeles-i Pacific Palisades tanya, a manhattani lakás, egy síház Montanában, valamint a Hampton szigeten lévő 83 hektáros birtok. A dolog neheze mégis Jenniferre vár, aki vélhetően megkapja a szülői felügyeleti jogot három közös gyermekükre, és bár nincs szüksége a támogatásra, jócskán perkálhat neki Ben Affleck, amint a bíróság hivatalosan is kimondja a válásukat.

A közkedvelt páros csak Bennifer II néven futott a köztudatban, miután Affleck Jennifer Lopezt cserélte a Daredevil színésznőjére, Jennifer Garnerre. A fiatalok még a közös forgatáson szerettek egymásba, igaz akkor még mindketten mással éltek párkapcsolatban. Miután Ben dobta Lopezt, Jennifer Garner pedig első házasságát, már minden akadály elhárult előlük, hogy a nyilvánosság előtt is egymáséi lehessenek.

A végtelen türelemmel megáldott Garner azonban eddig bírta. Képtelen elfogadni férje szenvedélybetegségét, a pókert és az alkoholt, ami teljesen megbetegítette őt és a kapcsolatukat. Amikor 2012-ben Affleck átvette az Argo filmért járó Oscar-díjat, akkor beszédében külön megköszönte feleségének, hogy a társa és támasza mindenben, és ilyen iszonyatos kitartással tartja össze családjukat.

benaffleck

Hát, most végleg úgy tűnik, hogy eddig tartott, betelt a pohár. A sztárpár hivatalos közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy valóban válnak, menthetetlen a kapcsolatuk. Mindketten minden tőlük telhetőt megtettek, mediátorhoz és békítőhöz jártak együtt is és külön-külön, mégsem sikerült helyrehozniuk, amit a sok év felgyülemlett feszültsége elrontott.

“Rengeteg átbeszélt éjszaka és együtt gondolkozás után úgy döntöttünk hogy meghozzuk életünk legnehezebb döntését. Elválunk. Barátsággal és szeretettel gondolunk a másikra, és továbbra is együtt neveljük három közös gyermekünket. Különösen a rájuk való tekintettel arra kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben ezt a nehéz időszakot. Mindössze ennyit szeretnénk mondani a privát életünkről és családi helyzetünkről és ez a jövőben is így marad. Köszönjük a megértéseteket” – adta közzé Ben Affleck és Jennifer Garner.

Eltiltották Ben Afflecket a blackjack játéktól egy Las Vegas-i kaszinóban, mivel úgy ítélték meg, hogy a színész túlságosan jó játékos. A Hard Rock Casino biztonsági őrei állították fel játék közben az amerikai színészt, aki állítólag számolta a lapokat. Olvass tovább!

affleck

Hozzászólások