Gigantikus celeb Photoshop bakik

Ezek a sztárok valamit nagyon benéztek

2018/02/08

A hírességek között hatalmas a verseny, mindenki szuperül szeretne kinézni, de ez nem mindig jön össze. Ezek a legdurvább bakik!

Manapság ügyes trükkökkel pillanatok alatt úgy manipulálhatják a róluk készült fotókat, ahogy nem szégyellik. Van aki a pluszkilókból farag le, míg mások az idomaikat turbózzák fel egy kicsit. Csakhogy egyesek lebuktatják magukat!

1. Lindsay Lohan egy szexi hasvillantáson akart tökéletesíteni, amikor nagy hibát vétett. Nem vette tudomásul, hogy a nagy igazgatásban a falon húzódó festékcsík hullámosan elvékonyodott, a parfümös üvegek pedig elgörgültek.

Lindsay Lohan

2. Mariah Carey mindig is küzdött a súlyával, pedig a rajongók tisztában vannak az énekesnő külsejével, és épp így szeretik őt. A sztárjcsajszi viszont nem igazán tudja ezt elfogadni, ezért a tavalyi albumborítóján nádszálvékonnyá varázsoltatta magát!

mariah-carey-photoshop-baki-címlap-magazin-cosmopolitan

3. Sajnos Sarah Jessica Parker arca tényleg nagyon megváltozott az utóbbi időben, de azért mégsem kellett volna ennyire durván átalakítani a Harper’s Bazaar címlapja kedvéért.

sarah-jessica-parker-photoshop-baki-címlap-magazin-cosmopolitan

4. Kim Kardashian nemcsak a selfie-zésben van otthon, hanem a Photoshopban is. Ráadásul nemcsak ő tuningolja fel szívesen saját Instagram-képeit, hanem bizony a magazinok készítőit is arra bíztatja, hogy bátran alakítsák át a külsejét. Hát, a legfrissebb Vogue fotózásán tényleg alaposan lefaragtak a derekából és a combjából!

kim kardashian-photoshop-magazin-baki-címlap-cosmopolitan

5. Britney Spears

Legmeredekebb celeb fotoshop bakik
 
Legmeredekebb celeb fotoshop bakik

forrás1

Hozzászólások