Gigaösszegért ad koncertet Robbie Williams

Több százmillióért lép fel a Szigeten

2015/08/10

Drága mulatság egy Robbie Williams koncert: a Sziget ma esti fellépőjének gázsija titkos, de akár a több százmillió forintot is elérheti!

Az idei Sziget Fesztivál még szinte el sem kezdődött, máris rekordot döntött: a hírek szerint ugyanis idén fizették a szervezők a legtöbb pénzt egy fellépőnek. Természetesen a gigantikus összeget a -1. nap sztárfellépője, Robbie Williams kapja, akinek nem csak a pénzre vonatkozóan voltak elvárásai, az öltözőjét is speciálisan rendezték be.

Hogy mennyi a pontos összeg, amit a brit fenegyerekért kért a menedzsmentje, az titok, de ha tippelni szeretnénk, akkor százmillióra, vagy a fölé saccolhatnánk a fizetését. Úgy tűnik azonban, hogy a Sziget rendezőinek minden pénzt megér Robbie, hiszen évek óta szeretnék megszerezni maguknak mindenidők egyik legsikeresebb brit előadóját. A fesztivál főszervezője, Gerendai Károly a Morning Showban elárulta: a popsztár eddig nem lépett fel fesztiválokon, de a Let Me Entertrain You című koncertsorozatban ezt is bevállalta.

robbie-williams

Aki azt gondolja, hogy Robbie Williams-t olyan egyszerű lefoglalni, ha az ember kicsengeti a pénzt, nagyot téved: a sztár olyan kapós, hogy licitálni kellett rá! A szervezők e-mailben egyezkedtek a menedzsmentjével, és aki nagyobb összeget ajánlott érte, az kapta meg!

Természetesen a tegnap reggel érkezett sztárnak a pénzen kívül más kívánságai is voltak: az öltözőjébe kért egy futópadot és X-boxot is kért, ráadásul a koncertre helikopterrel akart érkezni – erről azonban lebeszélték, mivel nincs leszálló a Szigeten.

A sztárallűröket azonban megbocsájthatjuk Robbie-nak, hiszen giga-megakoncertre készül, aki legismertebb slágereivel, komoly fény- és lézershow kíséretében lép fel a Szigeten!

Hozzászólások