Gigaösszeget kaszál az RTL-nél Szabó Zsófi!

Ha nem dolgozik, akkor is milliókat keres

2015/08/03

Bár Szabó Zsófi kezdő műsorvezető, de remek üzletasszony. Ha nem dolgozik, akkor is hatalmas összeget keres, legalább három éven keresztül.

Óriási felfordulást okozott Szabó Zsófi, amikor tavaly nyáron kilépett a Jóban Rosszban sorozatból, és az RTL Klubhoz igazolt. Ekkor mindenki arra számított, hogy a szőke színésznőt elárasztják tévés feladatokkal, ám debütálása egészen októberig váratott magára, amikor kiderült: ő is Afrikába utazik a dzsungelműsorral. Alig, hogy visszaért, azonnal az X-Faktor-ban, majd annak hátérműsorában találta magát. Ennyivel azonban le is zárult Zsófi RTL-es szereplése, pedig az X-Faktor vég óta eltelt már több, mint fél év. Ugyan a szőkeség nem dolgozik, szép summát tesz zsebre minden hónapban. 

Kiemelkedően magas pénzben sikerült megegyeznie annak ellenére, hogy kezdő műsorvezetőnek számít. Három évre írt alá és nem a műsorok után kap fizetést, hanem havi juttatásban részesül” – értesült a Bors az RTL Klub berkeiből. 

Szabó Zsófi és Istenes Bence

A napilap információi szerint havi egymillió forintos rendelkezésre állási díjat fizet neki az RTL Klub, azaz három év alatt 36 millió forintot kap Szabó Zsófi úgy, hogy alig van képernyőn. Persze, ez lehet, hogy hamarosan megváltozik, hiszen mindjárt indul az új tévés szezon, és a csatorna nem hagyhatja hosszú ideig parkolópályán a nagyágyút. A pletykák szerint a tavalyival szinte teljesen megegyező feladatot kap: a Got Talent háttérműsorát fogja vezetni.

Ehhez nem szeretnék semmit hozzáfűzni” – jelentette ki a TV2 egykori sztárja a fizetésével és tévés elfoglaltságaival kapcsolatban.

Olvass még Szabó Zsófiról!

Hozzászólások