Gólyahír: megszületett Kiss Ramóna gyermeke

Tegnap reggel született a kisfiú

2019/01/21

Hatalmas örömhír érkezett, megszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia. A csöppség a tegnap reggeli órákban születhetett.

magyar válogatott kézilabdás Lékai Máté, boldogan közölte, hogy ez élete legjobb napja, még annak ellenére is, hogy szinte egy pillanatig sem volt ideje pihenni. Mint nyilatkozatából kiderült, kisfia a reggeli órákban születhetett meg, hiszen 4:30-kor landolt a repülőgépe Budapesten, 12:30-kor pedig már tovább is repült Herningbe.

„Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok! mondta Lékai a dán TV2-nek.

“Nagyon nehéz volt, szinte semmit sem aludtam, hiszen játszottam az előző mérkőzésen, a meccs után meg nem jön álom a szememre, ezt követően jött nagyon korán a hazaút és a repülés. De visszaértem és nyertünk! Ami reggel történt, az a legfontosabb. Ami délután, az a második legfontosabb” – fejezete be nyilatkozatát.

ramonamate

A interjút, amit a kézilabdázó a dán Tv2-nek adott, elsőként a Nemzeti Sport szúrta ki.

Ramóna és Máté kisfia reggel 8 óra magasságában láthatta meg a napvilágot, erről ugyanis egy dán újságíró Lars Krogh Jeppesen már beszámolt Twitter oldalán.

forrás

Hozzászólások