Gólyahír! Újra apa lesz a rapper

Küszöbön az esküvő?

2015/10/10

A népszerű rapper nem tervezte bár, de újra apai örömök elé néz. Sokáig gondolta úgy, hogy négy gyermeke mellett már csak párjával szeretne foglalkozni, de az élet másképp rendezte. Dynamic és kedvese már túl vannak a tizedik héten, és nagyon boldogok.

“Igen, a hír igaz, gyermeket várunk a párommal” – válaszolta kérdésünkre a rapper, aki maga töltötte fel közösség oldalára a lebuktató fotót. “Valóban sokáig úgy voltunk vele, hogy nem tervezünk közös gyermeket, hiszen már mindkettőnknek van, így főleg egymással foglalkoztunk és nem a családalapítási kérdéssel. De szerintem egy gyerek ha jönni akar, akkor jönni is fog. És valóban, nem terveztük, mégis itt van, és mindketten nagyon örülünk” – meséli Dynamic, akinek már van négy gyermeke. “Nem volt különösebb körítése a nagy bejelentésnek, mert amikor a párom az első elmaradt ciklusnál jelezte, hogy mintha valami nem stimmelne, még kétkedve álltunk a dolog előtt. Mindketten úgy tudtunk, hogy egészségügyi okok miatt természetes úton már nem eshet teherbe. Ezért lepődtünk meg annyira, amikor a második kimaradt hónap után végül orvoshoz mentünk, és közölték velünk a hírt” – mondja a rapper, akinek boldogságából mit sem vesz el a tény, hogy már négyszer – pontosabban háromszor, hiszen ikrek is vannak az utódok között – végig csinálta a gyerekvállalással járó könnyebb és nehezebb időszakokat. “Megszokni nem lehet, de azt már tudom, hogy ilyenkor nincs alvás az utolsó hetekben, a kedvesem minden kívánságát lesem, de fokozottan oda is figyelek rá, hogy levegyem a plusz terheket a válláról.”

dynamic
Túl a tizedik héten, tökéletes összhangban

Dynamic meglepő módon még családjának sem újságolta el a nagyszerű hírt, ezt ők is az újságokból fogják megtudni. “Nem akartam, hogy sablonos legyen a bejelentés. Ő lesz az ötödik gyerekem, kell, hogy legyen valami, ami emlékezetessé teszi az érkezését. Most ezt az utat választottuk, amit még húsz év múlva is emlegetni fognak a nagyszülei” – mondja, és hozzáteszi, arra sem kíváncsiak, milyen nemű lesz a gyerek, mindent a véletlenre bíznak. Egyetlen dolgot kivéve, mert bár császáros szülés lesz, de a köldökzsinórt a büszke apuka akarja majd elvágni.

És hogy tartogat-e még meglepetéseket a rapper? Ezek után mindenki biztos lehet benne, hogy van még titok a tarsolyában. “Azért senkit se vennék feleségül, mert jön a gyerek. Az esküvő az esetek hetven százalékában a nőknek fontos. Akkor sem a papír miatt, vagy hogy legyen asszonyneve, inkább a készülődés, az odavezető út, a csajos részek, mint a smink, haj, szép ruhába öltözés az izgalmas számukra is. A papír nekem sem jelent plusz lelkületet. Ha megkérem a kezét, azt azért fogom megtenni, mert számomra fontos a boldogsága, és ezzel is megerősítem benne az érzést, hogy összetartozunk” – utalt egy lehetséges, egyébként biztosan nem sablonos lánykérésre Dynamic, valamikor a jövő év második felére időzítve.

Olvasd el ezt is! Dynamic hosszas huzavona után vállalta fel szerelmét a nagy nyilvánosság előtt, nem máshol, mint legújabb klipjében. A rapper egyáltalán nem tart attól, hogy elriasztaná a rajongó hölgyeket, sőt kifejezetten rossz véleménnyel van azokról, akik felkínálják magukat.

Dynamic

Hozzászólások