Golyó: ”Ez most jó nagy vad volt, páran izgultak is miattam”

Interjú Golyóval a szombati meccsről

2017/09/11

Szombaton került megrendezésre az első ArcheoGép Fight Arena Nemzetközi Küzdősport Gála, melyen Bogdán Zsolt Golyó bokszolta a főmérkőzést! 

Bogdán Zsolt Golyó hatalmas győzelmet aratott a szombati ArcheoGép Fight Arénán, ugyanis ellenfelét a bosnyák származású Jasmin Hasic-ot a harmadik menetben kiütötte. Golyóval beszélgettünk az estéről: 

Mit érzel mikor belépsz a ringbe?
Amikor belépek a ringbe, ott már mindent kizàrok, és csak az ellenfélre koncentrálok.

Míg zajlik a küzdelem hallod azt, ami körülötted megy? Hallod, hogy bíztatnak, kiabálnak neked?
A kívülről érkező bekiabálásokat csak ritkán hallom, én csak az ellenfél szemét nézem és várom, hogy elfáradjon, kiüsse magàt és elvégezzem a munkámat. Olyan vagyok, mint egy vadász, nekem ez a stratégiám! Kifárasztom a vadat, mielőtt leterítem. :) Ez most jó nagy vad volt, páran izgultak is miattam, mert hagytam ütni.

Mi történt a ringben, amit mi nem láthattunk?
Éreztem, hogy nincs akkora ereje, hogy kárt tudjon tenni bennem. Az első menet után mondtam is az edzőmnek, hogy bizony ez nem lesz hosszú. A harmadik menetben eltaláltam pár tiszta ütéssel, és földre is került 3-szor azt hiszem, majd a bíró beszüntette a mérkőzést. Győztem, ez a legfontosabb! A meccs utàn azért megnéztem a sebeket a fejemen, amit okozott az örökös fejelésével, pedig jóval magasabb volt, mint én. Meccs közben szétrepedt a szemöldököm is egy fejeléstől, és csöpögött a vér. Akkor egy picit morcos lettem emiatt és párszor leütöttem, mint Bélabà nyáron a patakparton a vak szúnyogot. :) 

Jutott idő az ünneplésre?
Mérkőzések utàn èn nem szoktam ünnepelni, rohanok haza a csalàdomhoz, hogy megölelhessem a szerelmem és a kisfiam. Ünnepelni ràérek majd később is, de a nagy bulikhoz még fiatal vagyok . :) 

Mi a következő állomás?
A következő állomás a decemberi Fight Arena gàla, ahol reményeim szerint egy rangos szervezet bajnoki övéért bokszolhatok.

Szeretnéd ha a kisfiad egyszer a nyomdokaidba lépne?
A kisfiam imádja a bokszot de annyira, hogy mese helyett bokszmeccseket nèz. A boxkesztyűt felhúzza magának, pörög-forog, élvezi, tetszik neki. Bokszolhat hobbiból, de nem szeretném ha ütnék a fejét! Azt sem hogy versenyezzen. Míg nem lettem profi àlomvilàgban éltem és álmodoztam a profi bokszmeccsekről… Ma már egy picit jobban belelátok a dolgokba, így inkább azt szeretném ha tanulna és egy normàlis munkàt találna magának, amit szeret és ki tud benne teljesedni. Nekem a boksz a minden, de rengeteg lemondás, alázat és szerencse is kell hozzá, hogy sikereket érjen el…szóval nem tudom, majd ő eldönti. Én hagyom majd, hogy döntsön, de szívem szerint nem szeretném hogy a nyomdokaimba lépjen!

Hozzászólások