Golyó készen áll, jöhet a volt Európa-bajnok!

Tizedik profi meccsére készül a világbajnok

2015/05/22

Bogdán ˝Golyó˝ Zsolt, a GBF nehézsúlyú világbajnoka május 22-én tizedik profi bokszmeccsét vívja, ezúttal Kecskeméten a volt Európa-bajnok francia Jean Marc Monrose-zal csap össze. Az első találkozás és a mérlegelés megtörtént, amin természetesen az RC Creative Media és az RC News kamerája is ott volt.

Bogdán Zsolt (9 győzelem, 6 KO, 0 vereség) újabb komoly küzdelemre készül, miután legyőzte a brit Danny Williamset és a horvát Vjekoslav Bajicot is. Május 22-én este, tizedik profi nehézsúlyú mérkőzésén egy volt Európa-bajnok ökölvívóval, a francia Jean Marc Monrose-zal (27 győzelem, 17 KO, 8 vereség) csap össze a ringben, a kecskeméti bokszgála főmeccsén, a Messzi István Sportcsarnokban, amit a Duna World 22:25-től élőben közvetít.

Ellenfele a cirkálósúlyban elért remek eredményei miatt a nehézsúlyban szeretne bizonyítani, mert – mint mondja – mégis csak az a királykategória. Golyó is teljesen más meccsre számít, mint eddig, a súlycsoportkülönbség miatt gyorsabb ellenfélre, több elmozgásra készül, így is építette föl a minden eddiginél keményebb felkészülését. Ráadásul mivel ellenfele alacsonyabb is, másképp kell küzdenie.

Az RC News a mérlegelésen járt, ahol a két bokszoló először találkozott egymással.

Jobban érdekel? Olvass még többet Golyóról!

Hozzászólások