Golyó KO-ra készül

A szeptemberi összecsapást élőben fogja közvetíteni az M1

2014/08/15

Szeptember 20-án, Szentesen a Dr. Papp László Sportcsarnokban rendezik meg a Magyar Ring- A vizsgamunka nevű boxgálát, melyen ismét szorítóba lép a veretlen profi ökölvívó Bogdán Zsolt Golyó, aki két hónapja aratta legutóbbi kiütéses győzelmét. A bokszoló életmódváltással és kemény edzésekkel várja a következő kihívást.

Bár Golyó folyamatosan edzésben van, de a napokban magasabb fokozatra kapcsolt, és több időt tölt a ringben, hogy tökéletesen felkészüljön. Edzője, Misa nem kíméli; mindig a legjobbat hozza ki belőle.

„Nagy erőbedobással vetettük bele magunkat a felkészülésbe. A Magyar Ring – A vizsgamunka címet viselő gála szeptember 20-án lesz Szentesen. Nagy örömömre az M1 is közvetíteni fogja, így azok a bokszrajongók is láthatják a meccseket, akik nem tudnak leutazni az alföldi városba. Az ellenfelem kilétéről egyelőre nem tudok semmit, de ez nem befolyásolja a felkészülést. Keményen edzek, és kizárólag a győzelem lebeg a szemem előtt. Az Aquincumban tartott legutóbbi meccsem sikerült ugyan, bár nem ilyen mérkőzésre készültem. Egy magas ellenféllel bunyóztam, akinek a meccseit elemezve elmozgós, hosszúkezű bunyót láttam. A mi meccsünkön azonban más taktikát választott: kettős fedezékben jött előre és sokat szabálytalankodott. Sérülés miatt léptették le, mert eltört az orra. A győzelemnek örültem, de a KO-t tartottam volna az igazi sikernek. A szeptemberi mérkőzésen ez a cél” – mondta Bogdán Zsolt Golyó.

meccs plakát

A sportoló nagy fába vágta a fejszéjét, melynek köszönhetően leadott néhány kilót. Bár szeretne megszabadulni a súlyfeleslegétől, mégis hangsúlyozza: nem fogyókúrázik, hanem életmódváltásba kezdett.  Menyasszonya segíti ebben; szeretnének egészségesen élni, kiiktatták a „bűnös” ételeket az étrendjükből és futni is járnak. Golyó szereleme nagyon örül, amikor párját bokszolni látja, nagyra értékeli az elszántságát és rendkívül büszke rá.

Nézd meg, hogyan edz a bokszoló!

„A legutóbbi meccsem előtti napon ünnepelte a párom a születésnapját, és akkorra időzítettem a lánykérést. Bár nagydarab, kemény fickó vagyok, mégis megható, szívmelengető élmény volt. Azóta is nagy boldogságban élünk a szerelmemmel, de a menyegzőnk időpontját egyelőre nem tűztük ki. Épp a napokban voltunk egy lagziban a barátoknál, ahol mindenki azt mondta, hogy a következő a miénk lesz. Nem sietünk, ennek is eljön az ideje, egyszer csak mindenki ott találja magát a lagzinkban, és egy hatalmasat bulizunk. Az első lépést már megtettük: családot alapítottunk. Egy igazi szeretetgombóc kiskutya lett az új családtag; imádjuk és nagyon sok időt töltünk vele” – tette hozzá nevetve a bokszoló.

Hozzászólások