Golyó már új helyen bokszol: baráti kesztyűzésből profi edzések

Leugrott egy edzésre a BSK Crossfightba, és ott is ragadt

2015/04/09

Bogdán Zsolt, a GBF (Global Boxing Federation) veretlen nehézsúlyú világbajnoka már előző ökölvívó-meccsére is új helyen készült fel, mert kényszerűségből el kellett hagynia az újpesti edzőtermet. Golyó egy baráti invitálásra ment le kesztyűzni a BSK Crossfight termébe, aztán azzal a lendülettel ott is ragadt.

Nehézsúlyú világbajnok ökölvívónk, Bogdán Zsolt (9 győzelem, 0 vereség) eddig Újpesten készült a meccseire, azonban felújítás miatt más helyet kellett keresnie. Ekkor ajánlotta fel neki barátja, a brazil jiu-jitsut edző, Dietz Gusztáv, hogy menjen le egy baráti kesztyűzésre a BSK Crossfight termébe, mely január közepén nyitott. Golyót gyorsan meggyőzték a látottak.

˝Bevallom, nehéz volt kilépni az újpesti komfortzónámból, de egyből megragadott a terem atmoszférája, és most már úgy érzem, ennél jobb dolog nem is történhetett volna velem – mondta Golyó az RC Newsnak. – Most már minden nap ott edzek, mivel a BSK Crossfight olyan komplex edzőterem, ahol minden megtalálható ahhoz, hogy valóban fejlődni tudjak, a meccseimre pedig maximálisan fel tudjak készülni. Ráadásul itt lehetőség van bokszgálák, és egyéb harcművészeti gálák profi megrendezésére is.˝

Bogdán Zsolt már a március közepén vívott, Vjekoslav Bajic elleni meccsére is részben itt készült fel, hogy aztán a második menetben már harmadszor küldje padlóra a horvát óriást, és sorozatban kilencedik profi ökölvívó meccsén is az ő kezét emeljék a magasba. Nem mellesleg ez volt a hatodik kiütéssel szerzett győzelme.

“Utolsó meccsére a felkészülésének egy részét már nálunk végezte, amibe Marsi László bokszedzőnk is besegített – mondta Hegyi Csaba klubvezető. – A tulajdonosi kör tagjai figyelemmel kísérték edzéseit, és látva az elhivatottságát, profizmusát, ezt elismerve egy emberként döntöttek úgy, hogy támogatják Golyó profi pályafutását.”

Jobban érdekel? Olvass még többet Golyóról!

Hozzászólások