Golyó újra a szorítóba lép!

A világbajnok nagy nevű horvát ellenféllel küzd meg

2016/03/31

Szép nap elé nézhet pár hét múlva a magyar ökölvívás: Bogdán “Golyó” Zsolt sérüléséből felépülve, remek kondícióban újabb küzdelemre szánta el magát!

2016. április 16-án Bogdán “Golyó” Zsolt ismét felhúzza a kesztyűt, és egy 6 menetre tervezett mérkőzésen tér vissza sérüléséből felépülve. Mint ismeretes, Golyó tavaly év végén szállt volna ringbe, hogy megküzdjön Csala Zoltánnal a nehézsúlyú Magyar Bajnoki címért. Ez a mérkőzés sajnos Golyó sérülése miatt elmaradt.

Golyó ellenfele nem más lesz, mint a 36 éves horvát Igor Mihaljevic, aki jelenleg 5. a horvát ranglistán.

Zsolt bajnokhoz méltóan (GBF világbajnok, Nemzetközi Magyar Bajnok) erre a mérkőzésre is teljes odaadással készül, nem bíz semmit a véletlenre.

A gála a Felix Promotion szervezésében kerül megrendezésre Budapesten a Millenáris Teátrumban 19 órás kezdettel.

Golyó

Golyó pozitívan áll a mérkőzéshez:

Április 16-án a Millenáris Teátrumban bokszolok egy rutinos külföldi ellenféllel 6×3 perces mérkőzésen! Igornak hívják, rengeteg K1 mérkőzése volt és  sok világsztárral harcolt, köztük olyan nevekkel, mint TyroneSpong vagy Gary Goodridge. Szóval K1 szabályrendszerben nagy tapasztalata van, de bízom benne, hogy most nem fog rúgni, mert marhára fel fog bosszantani és nagyon megverem! A profi boksz más tészta, de ezt úgyis meg fogja tapasztalni, annak ellenére, hogy már volt pár bokszmeccse is! Várunk mindenkit szeretettel, hogy megnézzen egy jó kis véres küzdelmet!”

Jegyvásárlás:
www.felixpromotion.com

Hozzászólások