Golyót elrabolták!

Hamarosan érkezik Dynamic legújabb klipje!

2016/05/17

Kedvenc ökölvívónk és megmondónkat, Golyót elrabolták! Na persze nem holmi terroristák, hanem éppen az RC Media operatőrei. Érkezik ugyanis Dynamic legújabb videoklipje!

Az RC Media csapata készíti el Dynamic legújabb videoklipjét, ami a Goodbye című számhoz szolgáltat majd képi világot. Maga a dal az utolsó track a lemezen, ezzel el is köszönve a hallgatóktól – kivéve persze ha folyamatos repeaten hallgatjuk majd ezt is.dynamic_stabfoto

Dynamic elárulta, hogy bár maga a refrén már két éve megszületett, és egy konkrét címzettnek szól, a szöveget karácsonykor fejezte be, mikor a dominikai óceánparton sütkérezett (nem, nem irigyeljük…), Golyó pedig a barátságuk végett került a képbe. Megkérdeztük a nehézsúlyú világbajnokot is, milyen érzés volt számára a forgatás.

“Reggel 9 körül arra eszméltem, hogy egy maszkot vagy mit letép rólam egy pszichopata csaj, majd különböző kínzásokat próbál ki habtestemen! Egyszerűen csodálatos volt, ahogy a székhez voltam kötözve, és órákig mozdulni sem tudtam…

Teljesen átlagos reggel volt, minden napom így kezdődik, aztán ihatok egy kávét. Viccet félretéve nagyszerű nap volt, profi a csapatunk, ezért megengedtem, hogy túszul ejtsenek, mivel biztos vagyok benne, hogy a kész anyag világszínvonalú lesz. Dynamic pedig a barátom, így nagyon örültem, mikor felkért, hogy szerepeljek a klipjében, és szívvel lélekkel játszottam a túszt.

Mondjuk tényleg átéreztem, milyen lehet ott szenvedni, a pszicho lánytól pedig komolyan berottyantottam, de majd a klipben úgyis látni fogjátok az arcomon …”

Golyó természetesen nem maradt magára a székhez kötözve. Megmentője nem más, mint Dynamic egy másik jó barátja, az RC Media tulajdonosa: Silló István.

“Mindig is éreztem, hogy vannak színészi ambícióim, több műsorban is feltűntem már. Ennek ellenére ez a forgatás igazi kihívás volt, és megterhelő feladat, hiszen egy kedves barátom felkérésére segítettem.”

És hogy mit várhatunk még a kliptől? Természetesen a srácokra jellemző profizmust, amivel már nem egy ütős klipet összedobtakDe hogy még egy kicsit izgalmasabb legyen a dolog, az RC Media kreatív igazgatójával is beszélgettünk:

“Dynamic Goodbye című száma egy depresszív, sötét hangulatú visszatekintés, melyben lezárja egy régi párkapcsolatához fűződő sérelmeit. A dalszövegből árad a feszültség, ezért adta magát az a koncepció, hogy a mondanivalót thriller műfaji elemekkel támasszuk alá. A történet szerint egy férfi arra ébred, hogy székhez van kötözve, majd egy pszichopata nő jelenik meg, aki játszadozni kezd vele. Izgalmas, fordulatokban gazdag cselekményen keresztül haladunk a végkifejlet felé, ami többféle magyarázatot tartogat…”

Hamarosan egy kis ízelítőt is mutatunk a klipből, ne maradjatok le róla!

Hozzászólások