Gombos Edina hezitál? Mégis hazajönne!

Nem örökre költöztek a tengerentúlra

2015/08/10

Nem végleges a költözés – állítja Gombos Edina, aki bár tényleg feladta egy időre itthoni karrierjét, tervezi a visszatérést.

Ahogy korábban megírtuk, Gombos Edina és családja úgy döntött, hogy megvalósítja a régóta dédelgetett amerikai álmot, és Floridába költöztek. Bár eddig úgy tűnt, a váltás végleges (itthoni házukat is eladták), Edina most elárulta, nem örökre maradnak Amerikában.

Nem végleg költöztem el, csak amíg szülési szabadságon vagyok a kisfiammal, aki még csak négy és fél hónapos. Csak az biztos, hogy ősszel nem térek vissza a képernyőre, ahogy terveztük. Természetesen sok minden hiányzik. A szülőkkel, családdal szinte mindennap skype-olunk. A kollégákkal levélben tartom a kapcsolatot” – válaszolt a Bors kérdéseire e-mailben Gombos Edina.

gombos2
Edina a legjobb iskolát szeretné Mirinek

A szülők főként azért döntöttek a váltás mellett, mert azt szerették volna, ha gyerekeik multikulturális környezetben nőnek fel, és megismerkednek kubai édesapjuk kultúrájával is.

„Nem anyagi megfontolásból tettük, mindenünk megvolt otthon, dolgoztunk, és szépen boldogultunk. Egyszerűen friss fuvallatra vágytunk, amitől új erőre kaphatunk, új tapasztalatokat szerezhetünk, és a gyerekeinknek lehetőségeket teremthetünk. Azt szerettük volna, hogy Miri multikulturális környezetben tudjon angolul tanulni, és nyitott, sok nyelvet beszélő, kiegyensúlyozott, magabiztos felnőtté váljon. Hiszünk benne, hogy ez egy óriási lehetőség az életében, és később hálás lesz azért, hogy ez megadatott neki Fort Lauderdale közelében egy csendes, biztonságos, gyönyörű helyen. Itt tízpontos iskolák vannak” – tette hozzá Edina.

Olvass még Gombos Edináról!

 

Hozzászólások