Gombos Edina kiosztotta zaklatóit

A kisfiún kívül senkire sem vágyik

2015/03/31

Gombos Edina tegnap világra hozta a kisfiát, de sajnos a műsorvezető nem tud úgy pihenni, ahogy szeretne. Ezért is kérte a sajtó munkatársait, hogy ne zaklassák.

Sem külföldön, sem itthon nem bújhat el egy sztár a nyilvánosság elől, pláne akkor, ha egy különleges esemény történt az életében. Gombos Edina világra hozta második gyermekét, de öröme nem lehet felhőtlen. Már a kórházban és az otthonában is zaklatják az újságírók, sem őt, sem családját nem hagyják pihenni.

Edina ezt nem tűrte tovább és közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének és határozottan felszólította a sajtó munkatársait, hogy ne fotózgassák és ne hívogassák.

gombosedina2

Mindenkitől türelmet, megértést szeretnék kérni! Most leginkább nyugalomra van szükségem, szeretnék arra összpontosítani, ami a legfontosabb nekem. Sajnos, újságírót kellett elküldeni a kórház szülészetéről, ahová minden tiltás ellenére “befúrta magát”, hogy a kismamáktól információhoz jusson rólam. Fotósok járkálnak az ajtóm előtt, hangoskodnak, és próbálnak képet csinálni rólam. Kinyomozták a családtagjaim telefonját és most már nemcsak engem hívogatnak percenként, hanem őket is zaklatják. Egyszerűen leírhatatlan a tapintatlanság, ahogy hozzáállnak a dolgokhoz. Egy dolgot tudok ígérni, mindenki tájékoztatva lesz, amikor én úgy érzem, hogy eljött az ideje. Addig felesleges minden próbálkozás, mert senki és semmi nem lehet fontosabb a csoda megélésénél! Köszönöm!”

gombos edina

Hozzászólások