Gombos Edina ledobta a textilt!

Bevállalta a kismama

2015/03/13

Eszméletlenül szexi kismama Gombos Edina, amit nem is titkol senki előtt: az Aktív műsorvezetője pár héttel a szülés előtt döntött úgy, hogy megajándékozza férjét egy különleges fotósorozattal. A gyönyörű anyuka meztelenül pózolt a kamera előtt, ezzel bizonyítva, hogy terhesen is ugyanolyan gyönyörűek a hölgyek.

Több oka is volt annak, hogy Edina második terhessége alatt úgy döntött, szexi kismamafotózást vállal. Amellett, hogy férjének, Albertónak szeretett volt kedveskedni az érzéki képekkel, meg is szerette volna örökíteni ezt a csodálatos időszakot, ugyanis nem terveznek már babát. De azt sem titkolja, hogy példa szeretne lenni a nők előtt, mennyire fontos, hogy a kismamák a terhesség alatt se veszítsék el nőiességüket.

“Nem könnyű elfogadni,, hogy eltűnnek a csinos vonalak és formák, és egyre többet mutat alattunk a mérleg. Időre volt szükségem, hogy megbékéljek a változással. Persze ebben a lelki folyamatban sokat segített a férjem, aki szerencsére azok közé a férfiak közé tartozik, aki szerint a váradósság megszépíti a hölgyeket. Szerintem nagyon fontos, hogy ezekben a hónapokban is megmaradjunk nők! Egy finom smink, ápolt bőr és haj, kényelmes, de csinos ruhák, szép cipők, ezekről soha nem feledkezem meg. Még akkor sem hagytam el magam, amikor a vesegörcsök legjobban kínoztak. És amikor a férjem puszilgatta a hasamat, az nem csak a babának szólt, hanem nekem, a nőnek, az odaadó feleségnek” – mesélte boldogan Edina a Bestben.

best címlap
Gombos Edina nem szégyenlős (Forrás: Best)

Véleményét a férje, Alberto is teljes mértékig osztja.

Soha nem láttam még ilyen szexisnek, ilyen kívánatosnak Edinát, mint ezekben a hónapokban. Gyakran elnéztem olyankor is, amikor nem látta, és arra gondoltam, íme az én imádott feleségem, olyan szép, olyan sugárzó. Annyira szerencsés férfi vagyok!” – mondta el őszintén Alberto. 

Hozzászólások