Gönczi Gábor érzéseiről mesélt

Így éli meg a válást az RTL Klub műsorvezetője

2014/12/17

Tatár Csilla válása megdöbbentette az embereket az elmúlt hetekben. Őt már többször hallottuk nyilatkozni, de most Gönczi Gábor is elmesélte, hogyan éli meg ezt a hatalmas változást.

Habár most derült fény arra, hogy kapcsolatuk véget ért, ők viszont már nyilván régóta vívódtak egymással és saját magukkal is, hiszen egy ilyen döntés meghozatala biztosan nem ment könnyen.

„Szerencsére nincs vita köztünk. Mindenben megállapodtunk, közös az ügyvédünk is. Úgy döntöttünk, én maradok a házban, és kifizetem a Csillának járó részt. Semmiben sincs vitánk, hamarosan beadjuk a válókeresetet is” – árulta el a Borsnak Gönczi Gábor.

gonczi

„Nagyon megszerettem ezt a környéket, és az elmúlt húsz­éves munkám mind benne van az otthonomban. Most persze még nem olyan komfortos itt egyedül élnem. De van benne jó is, harminckilenc évesen tanultam meg például mosni, most már a vasaláson kívül az összes házimunkát magam végzem. A lelki része ennél persze nehezebb, hiszen új életet kellett kezdenem” – vallotta be Gábor.

„Nem nézek vissza a múltba, azt viszont tudom, hogyan képzelem el a jövőmet. Családot, gyerekeket szeretnék. Bár véget ért a házasságom, kiváló barátok vesznek körül. Ott van a zenekarom, a családom, akikre bármikor számíthatok. Most leginkább a munkámban teljesedem ki, a Fókusszal 18 év után is nézettségi rekordokat döntünk, a zenekarom, a Smile Rock Circus pedig idén már huszonhárom éves! Szerencsére ki sem látszunk a felkérésekből, telt házasak a klubjaink. Csillával amúgy korrekt a kapcsolatunk, később el tudom képzelni, hogy akár barátok is legyünk. Mindkettőnk számára nehéz időszak volt ez, de szép lassan túl lettünk a nehezén.”

Gönczi Gábor - Tatár Csilla

Az megnyugtató, hogy ilyen bizakodva állnak jövőben kapcsolatukhoz, hiszen egy válásnak nem kell azt jelentenie, hogy a későbbiekben sem ápolhatnak jó viszonyt a felek. Korábban már az is kiderült, hogy Gábor gratulált Csillának új kapcsolatához, ami szintén azt bizonyítja, hogy a barátság nincs kizárva kettejük közt.

Hozzászólások