Gönczi Gábor nem lesz apa

A műsorvezető lemond a gyerekről

2015/07/23

Igaz már jó néhány hónapja nem alkot egy párt Gönczi Gábor és Tatár Csilla, azért az vitathatatlan, hogy kettőjük kapcsolatát még sokáig nehéz lesz külön egységként kezelni. Már csak azért is, mert a mai napig összefonódik életük.

Tatár Csilla boldogan készül az anyaságra, hiszen mióta megtudta, hogy teherbe esett új szerelmétől, Balázstól, a műsorvezető jóval nyíltabban vállalja a múltban vele történteket. Többek között azt, hogy volt már sikertelen terhessége, veszítette el megfogant babáját, és hosszú évekig küzdött azért, hogy teherbe eshessen. Előtte sokat bántották azért, mert nem vállalt még gyereket, többen támadták azzal, hogy a karrierje fontosabb számára, mint az anyaság.

gonczigabor5

Aztán mikor bejelentették válásukat Gönczivel, Csilla is jobban megnyílt a nagyközönségnek, és saját blogján beszélt először arról hosszabban, mi mindenen kellett keresztül mennie. Igaz, az még mostanáig furcsa, bár szerencsés tényező, hogy milyen hamar rátalált ismét a szerelem, de az a legfontosabb, hogy az MTV háziasszonya újra tud mosolyogni, mi több, ragyog a boldogságtól. Főleg mióta kiderült, hogy állapotos!

Öröm az ürömben, hogy terhessége már akkor nyilvánvalóvá vált, amikor még ki sem mondták válását Gönczi Gábortól. Ezért a törvények értelmében a születendő gyermek édesapja jogilag a fogantatáskor az anyuka férjeként aposztrofált férfi kell, hogy legyen. Ez pedig nem más, mint a kereskedelmi csatorna egyik meghatározó arca. Ha azonban ex-férje lemond az apaságról, erről pedig nyilatkozatot is tesz, akkor semmi akadálya, hogy születésekor a kicsi igazi apukája nevét viselhesse.

tatár csilla

Egy ismerős szerint az egykori házasok nagyon jól kezelik a helyzetet. “Úgy tudom, hogy Gábor pár héten belül lemond az apaságról. Azt hiszem Gábor akkor találkozik majd először Csilla új párjával. Nagyon intelligensen állnak egymáshoz, most mindenkinek az a legfontosabb, hogy Csilla nyugodt körülmények között várja a babát és mire a pici ősszel megérkezik, a jogi helyzet is tisztázott legyen” – írja a Bors.

Ha minden jól megy, még az is elképzelhető, hogy Csilla szülés előtt kimondja a boldogító igent új párjának, de az biztos, hogy bármikor is legyen a nagy nap, azt már hármasban fogják megünnepelni.

Hozzászólások