Gönczi Gábor: „Újra szerelmes vagyok”

Fél évvel a válás után megtalálta az igazit

2015/03/12

Tavaly szeptemberben jelentette be Gönczi Gábor és Tatár Csilla, hogy kilenc év együttélés után elválnak egymástól. A Fókusz műsorvezetőjének fél év kellett ahhoz, hogy újra rátaláljon a boldogság, és úgy tűnik, ezúttal megtalálta az igazit.

A két műsorvezető kapcsolata megélt már több mélypontot is: korábban szakemberhez is fordultak, annyira nem értették meg egymást, sőt, a családalapítási terveik is kudarcba fulladtak. Bár az utolsó szót Tatár Csilla mondta ki, Gönczi Gábor is tudta, hogy a kapcsolatuknak nincs jövője.

Csilla mondta ki a végső szót, hogy elmegy, én pedig nem tartottam vissza. Mindketten tudtuk, hogy erre felé haladunk, már csak az volt a kérdés, ki lesz az, aki ki is meri, kis is tudja mondani. Egy hosszú beszélgetés előzte meg ezt a fontos pillanatot. Miközben arról volt szó, hogy min kellene változtatni, hogy működjön a kapcsolatunk, rájöttünk, hogy mindketten boldogabbak lehetünk, ha másik társat keresünk az álmaink megvalósításához. Az beállítottság kérdése, hogy kinek mennyi időre van szüksége a lelki megerősödéshez, illetve a nyitáshoz egy új kapcsolatra. Érzékeny, bonyolult lelkem van, nekem több időre volt szükségem ahhoz, hogy lezárjam a múltat. Nekem kilenc évet nem két hétbe telt letenni, de lehet, hogy másnak még az az öt-hat hónap is kevés, ami nekem kellett hozzá” – mondta Gönczi Gábor a Storyban, utalva arra, hogy Tatár Csilla már megtalálta a boldogságát.

Gönczi Gábor - Tatár Csilla
Együtt nem ment, most mindketten megtalálhatják a boldogságot

Bár a hullámzó kapcsolatukat nehéz volt elengednie, a műsorvezetőnek sikerült újra megtalálnia a boldogságot.

„Az elmúlt időszak hozzá járult a lelki fejlődésemhez, és megerősödve, tiszta fejjel egy sokkal érettebb, magasabb szintű kapcsolatba érkeztem. Úgy látszik, engem nagyon szeretnek odafent, mert akit kértem, egyszer csak ott állt előttem. Nekem csak ki kellett nyújtanom a kezemet. Igen, elmondhatom, hogy újra boldog és szerelmes vagyok! Örülök, hogy így alakult az életem” – vallotta be Gönczi Gábor.

Hozzászólások