Gönczi Gábor úriemberként válik

Békésen megállapodtak mindenben

2014/11/17

A Fókusz műsorvezetője még a különválás idején is gáláns úriemberként viselkedik Tatár Csillával. Gönczi Gábor már a vagyonmegosztásban is megállapodott feleségével.

gonczi

A két műsorvezető úgy tűnik, példaértékűen intézi a válást. Nem marakodnak, nem vagdalkoznak, hanem békésen megegyeznek mindenben. Még a kényelmes családi házban is. Gönczi Gábor nagyon megszerette az ingatlant, ezért úgy döntöttek, ő marad az egykori szerelmi fészekben. Ebben is meg tudtak állapodni, és bár Csilla albérletbe költözött, nem fog rosszul járni, ugyanis férje gáláns úriember módjára kifizeti az ő részét.

A válásuk ellenére is nagyon szeretik és tisztelik egymást. Mindenben nagyon gyorsan és szépen sikerült megegyezniük. Nem szerették volna áron alul eladni a házukat, ezért úgy döntöttek, Gábor marad ott, és kifizeti Csillának azt a pénzt, amit beletett. Az egyik részét már át is adta neki, a többit pedig majd később rendezi” – mondta a Blikknek a pár közeli ismerőse. 

A sztárpár néhány éve már felkavarta a kedélyeket azzal, hogy szerették volna eladni akkori otthonukat; mindenki azt gondolta, válni fognak. Ám Gönczi Gábor és Tatár Csilla csak egy másik családi házba szeretett volna költözni. Ez végül megtörtént, és meseszép környezetet alakítottak ki maguknak, ahová családot terveztek. Szakításukkal azonban mindez szertefoszlott.

Hozzászólások