Gondolnád, hogy ez is lehet szobadísz?

Különleges megoldások a mosdóban

2015/06/29

Mindenki szereti szépítgetni otthonát, miért lenne ez másképp a mosdóval? Sose hinnéd, de még a wc-papír gurigából is látványos megoldásokat lehet készíteni, illetve főleg azok tárolására!

Újabb ötletek után kutatva egy igen meglepő megoldásba botlottunk. Ha egészen őszinte szeretnék lenni, nekem sose jutott volna eszembe a wc-papírral díszíteni a fürdőt, de elnézegetve ezeket a képeket rájöttem, hogy tulajdonképpen miért ne?! A megoldások mind nagyon egyszerűen kivitelezhetőek, ráadásul költséghatékonyak, és még tényleg díszítik is az otthonodat!

A természet lágy ölén

Mert hát hiszen miért ne?! Elvégre a mosdó az a hely a lakásban, ahol igazán elengedheted magad. Ha egy kis zöldet szeretnél csempészni otthonodba, a toalett papír tartójával simán megteheted. Akár a hangulat, akár a díszítés lehet a természet ihlette megoldás!

wcpapir

Modern megoldások

Egy szépen megválasztott kivitelezés igazi dísze lehet a fürdőszobádnak. Ezen a falon az látszik, hogyan tud egy nagy család kellő mennyiségű papírt tárolni kis helyen, úgy, hogy az ne legyen illúzió romboló! Bár személy szerint aggódnék, hogy egy-egy guriga levételénél az összeset magammal rántom, legalább lenne egy kis délutáni elfoglaltság aznap! Sőt! Ha színes wc-papírt vásárol az ember, akkor még jópofa mozaik megoldásokat is lehet kreálni!

wcpapir3

Pihe-puha felhőcskék

Ez az egyik nagy kedvenc! A papírokból kirakva igazi kis felhőpamacsot kapunk, így a zord és hűvös fürdőszoba, vagy éppen wc-helyiség egyből üde hangulatba kerül! A szerkezet kifejezetten úgy van kialakítva, hogy a guriga méretéhez illeszkedik, az elrendezést pedig most is te határozod meg, hogy éppen mekkora felhő hátán ülnél szívesen!

wcpapir4.1

Mosolyogni!

Ezt a megoldást egyszerűen csak nem tudtuk kihagyni! A valós idejű fényképelőhívás biztos érdekes arcokat szülne! Nekem rémálmomban jöjjön elő, hogy rám nyitnak a mosdóban és kattintanak, de vicces és kreatív ötletnek ez sem utolsó!

wcpapir

Hozzászólások