Gondolnád, hogy ezt is befolyásolja hajszíned?

Ne kövess el hibákat!

2016/01/07

Állsz a gardróbod előtt és nincs egy göncöd se, amit felvegyél? Mától nem lehet probléma a megfelelő outfit kiválasztása, öltözz a hajszíned stílusának megfelelően! Segítünk!

received_2491012060986581

Tipikus női helyzet, amikor – és nemcsak a buliba menet – állsz a szekrény előtt és már megint úgy érzed, hogy nincs mit felvenned aznap. A szakavatott szemek bizonyára ilyenkor azonnal kikapnának valamit a polcról, ráadásként megspékelnék egy számodra testidegennek tűnő hozzávaló ruhaneművel, amitől szerintük te azonnal trendi, egyedi és divatos leszel, szerinted inkább bazári majom.

Ahogy egyszer maga az isteni Coco Chanel fogalmazott: “A világ legszebb színe az, amelyik jól áll rajtad.” Hogy ne ess abba a hibába, hogy kedvetlenül megint csak a kedvenc pulcsidat aggatod magadra, megmutatjuk, mi alapján érdemes összeválogatnod az aznapi szettedet. Hát persze, hogy a hajszíned az, amire gondoltunk!

szoke

Ha szőke vagy

A titok abban rejlik, hogy vannak alapszínek, amik kifejezetten neked állnak jól, ezeket célszerűen ne iktasd ki a ruhatáradból. A finom színek mind jöhetnek, ami nem jelenti azt, hogy ne használhatnál élénk színeket, csak megfelelően alkalmazd őket. Amiből bátran válogass: türkiz, rózsa, barack, zöld, lila, krémszín, karamel.

barna

Barnák és feketék

Ha meleg színárnyalatú barna vagy, akkor a fényes, telített színek határozzák meg a ruhatáradat. Óvakodj a pasztelltől és válassz inkább semleges színeket. A fehér és a szürke árnyalati viszont sokkal jobbak, mintha bézst akarnál magadra ölteni. Jól állnak neked a piros, szürke, rózsaszín, égszínkék, a lila, sárga, fekete színek.

voros

Vöröskék

Igazán különleges sörényed van, de azért óvatosan is kell bánnod vele. Persze rengeteg játékteret enged a dolog, csak arra figyelj, hogy főleg inkább kontrasztokban gondolkozz, vagy a monokróm színvilágban. A te színed az arany, a mahagóni, olíva zöld, mustár sárga, vanília, csoki barna,  vagy a paradicsom piros.

Hozzászólások