Gondolnád, hogy mi mindenre jó egy lufi?

Próbáld ki ezeket a vidám megoldásokat

2015/05/27

A lufi nemcsak a gyerekek játéka! Ott van az esküvőkön, a születésnapokon, a házibulikban, kedves gesztus lehet egy ráfüggesztett üzenet a párodnak, vagy egyszerűen vízibombának használva. De hidd el, ennél jóval több van gyerekkorunk játékában!

Mosolyt csal az arcodra, örömet szerezhetsz vele másoknak, gyermeki boldogságot áraszt mindazoknak, akik szeretik a léggömbök világát. A lufi játék. Játék a színekkel, formákkal, és a belőle kihozható kreatív megoldásokkal. Megtöltheted héliummal, kiszívhatod belőle, hogy mindenki hatalmas kacagásban törjön ki, mikor egérke hangon megszólalsz, de tölthetsz bele vizet, lisztet, festéket, a lehetőségek tárháza csak a fantáziádra van bízva.

Ahhoz, hogy legközelebb egy igazán ötletes megoldással rukkolj elő, ha lufival kedveskednél valakinek, mutatunk pár ötletet, hogy a megszokott variációkon túl milyen újdonságokkal érdemes készülnöd. Sőt, vannak köztük olyan kivitelek is, amit akár a lakás díszeként is bevethetsz, nem csak egy alkalomra szól! Felkészültél? Mutatjuk!

1. Készíts belőle vicces-színes vázát! Csak vágd le a szárát, majd szorosan húzd rá egy kisebb méretű tejes üvegre, vagy vázára, így stabilan megáll benne egy néhány szálas kicsi csokor.

lufi

2. Legyen ez a party-kelléked! Töltsd meg vízzel, dobd be néhány órára a mélyhűtőbe, hogy a tartalma megfagyjon, majd mielőtt érkeznek a többiek, dobáld be egy edénybe és állítsd bele az italt, amivel a vendégeket várod.

lufi2

3. Lufi csillár a nappalidba! Töltsd meg héliummal, válassz egységes színű léggömböket és legyen ez a fényképtartód. Akaszd az aljára kedvenc fotóidat és tedd a komód fölé. Milyen praktikus, hogy miután leereszt a lufi, akár újabb fotókkal is díszítheted a lakást, így sosem lesz egyhangú a kép.

lufi3

4. Konfetti mámor! Ennél jobb ajándékot nem is kívánhatna magának az ünnepelt! Tölts meg néhány lufit konfettivel, megint néhányat egy kis készpénzzel, és máris kész az ajándék. A látvány magáért beszél, a tartalmának pedig jobban fog örülni a szülinapos, mintha újabb kacatot vettél volna muszájból.

lufi4

5. Ó, azok a befőttes üvegek! Jön a lekvár szezon, nyáron tedd el befőttnek egyedi üvegebe a sárgabarackot. A fenti vázához hasonlóan csak vágd le a szárát, húzd szorosan az üveg aljára, és máris új külsőt adtál a megszokott üvegcséknek! De lehet ez egy jó kis limonádés bödön is, ami egy kerti party során kellemes hűsítő a vendégeknek, és mindenki saját színt választhat magának.

lufi5

Olvass még további kreatív ötleteket!

Hozzászólások