Gondoltad volna? Damu Roland így tér vissza a képernyőre

Énekelni fog egy kabaréban

2015/08/26

Újra elkezdheti felépíteni magát Damu Roland, aki áprilisban szabadult a börtönből, miután három évet ült Vajna Tímea bántalmazása miatt. A színész meg is kapta a lehetőséget, és Ihos József oldalán tér vissza, ráadásul énekelve.

“Nehéz visszailleszkedni a színészszakmába, mert a történetem meglehetősen megosztotta az embereket. Az idő viszont mindent megold, napról napra azzal szembesülök, hogy az emberek mellettem állnak, szeretnek és visszavártak. A kollégáktól sem kaptam egyetlen rossz visszajelzést sem” – mondta Damu Roland a Borsnak.

Miután megírta könyvét, amely az ő szemszögéből meséli el azt a történetet, amely évekig a újságok címlapján volt, a színész visszatér eredeti szakmájához, és elvállalt egy neki igen szokatlan szerepet Ihos József oldalán, a Fűre lépni Ihos! című énekes-kabaréban.

Jog - Damu Roland perének zárt tárgyalása

“Én örömszínész vagyok, és nem bántam meg, hogy elvállaltam ezt a felkérést. Igaz, korábban nem tartozott a kedvenceim közé a kabaré műfaja, de azzal, hogy belekóstoltam ebbe is, be kellett látnom, hogy ennek is van létjogosultsága” – magyarázta Damu, aki egy macsót játszik a darabban, és nagyon évezi a forgatásokat.

A műsort ősztől vetítik a Muzsika TV-n.

Hozzászólások