Görög Zita sugárzik párja mellett

Íme az első közös fotó!

2015/09/11

Az ismert modell, ma már főleg tévézéssel foglalkozó Görög Zita több komolynak vélt kapcsolat után most úgy tűnik, valóban révbe ért. Néhány hónapja vállalták fel szerelmüket a TV2 kommunikációs vezetőjével, de most először jelentek meg együtt eseményen.

Nem máshol, mint Caramel titkos esküvőjén jelent meg Görög Zita és párja, Koltay Tamás. Bár az újdonsült szerelmesek eddig sem titkolták kapcsolatukat, közös kép nem készült róluk, amióta kiálltak a nyilvánosság elé. Most azonban büszkén osztották meg közös selfie-jüket az ifjú pár oldalán. Nem is igazán tudjuk eldönteni, hogy kinek a mosolya sugárzóbb!

 

Love is in the airLove is all aroundLove me like you doHmmm…több nem jut eszembe :) ❤

Posted by Görög Zita on 2015. szeptember 11.

 

 

A kép mellé csak nemes egyszerűséggel az ismert slágerből idézett a modell, a Love is in the air mindkét párosra érvényes. Hogy vannak-e közös családalapítási terveik a modellnek és a kommunikációs vezetőnek, az egyelőre titok. Zita már kétgyermekes anyuka, párjának azonban még nincs gyermeke. Ha kapcsolatuk kellően komolyra fordul elképzelhető, hogy idővel hozzájuk is beköszönt a gólya. Bár Görög Zita éppen a napokban lesz 36 éves, ez egy cseppet sem látszik rajta. Ki tudja, lehet, hogy hamarosan újabb sztáresküvőt követően izgulhatunk egy gyermekáldásért!

Hozzászólások