Görög Zita világra hozta kisfiát-különleges nevet kapott

A kisfiú vasárnap született

2018/09/21

A mai Best magazinból kiderült, hogy Görög Zita néhány napja életet adott harmadik gyermekének, aki nagyon különleges nevet kapott szüleitől.

Igazi baby boom van a sztárvilágban! Tegnap megtudtuk, hogy Kulcsár Edináéknál megérkezett a baba, majd este robbant a hír, hogy a gyönyörű műsorvezető Tücsi is babát vár. Hamarosan pedig Konkoly Ági és Tápai Szabina is újra anyai örömök elé néz. Ma reggel pedig a Best magazin címlapjáról megtudtuk, hogy Görög Zitáék kisfia is megszületett, ráadásul nagyon különleges nevet adtak neki a szülei.

Tavasszal egy időre el is búcsúzott a képernyőtől a csinos műsorvezető, aki onnantól kezdve nem titkoltan a születendő babájukra szeretett volna koncentrálni. Görög Zita mindenkit meglepett, amikor fél évvel ezelőtt egy ismert focista oldalán tűnt fel egy gálaesten. Laczkó Zsolttal azóta is tökéletes párost alkotnak.

Múlt vasárnap pedig megszületett a pár első közös gyermeke!

Görög Zita a vízben hozta világra harmadik gyermekét, aki 3600 grammal és 54 centivel született. Párja végig mellette volt a szülőszobán. “Most már tényleg tudom, hogy a legnehezebb időkben is stabil, higgadt és szeretetteljes férfi van mellettünk!” – mondta a Bestnek Zita, aki elárulta, különleges nevet kapott a gyermekük. “Ráakadtunk a Timon névre, azt jelenti tisztelt, megbecsült. Olyan finom, lágy név, nagyon tetszett.”

 

forrás

Hozzászólások