Görög Zitát nem könnyű felizgatni

Szigoru szabalyok szerint randizik

2015/11/30

Görög Zita az esküvőjére készül. Már egy éve, hogy boldog kapcsolatban él Koltay Tamással, de az ismert modell sokáig nem adta be a derekát. Azt mondja, egy flört nem igazán izgatja már fel.

A híres modell-műsorvezető is beérett az évek alatt, Görög Zita sokáig csapongott és kereste a boldogságát, mára azonban – ráadásul kétgyermekes anyukaként -, de megtalálta a hőn áhított nyugalmat. Annak ellenére, hogy férfiak százai ostromolják Zitát, ő nagyon is következetes volt a párválasztásnál. Nem ment bele akármibe, csak akkor, ha elég komolynak érezte a kötődést ahhoz, hogy elköteleződjön. Még a csókkal is két hétig várt párjával.

“Mindketten hosszú távra terveztünk az első pillanattól kezdve. Én már nem akartam senkinek sem a következő csaja lenni. Nem akartam senkit addig megcsókolni sem, amíg nem voltam biztos abban, hogy abból komoly kapcsolat alakulhat ki. Tomi is ugyanígy érzett. Úgy akart belemenni egy szerelembe, hogy megadja a módját, nem sietteti a választottját” – vallott önmegtartó életéről Görög Zita a Borsnak. Az egykori modell hűen vallja ma már, hogy a szexualitásnak addig nincs helye egy kapcsolatban, amíg az kellően el nem mélyült. Persze ő sem tagadja, hogy szeret igazi nő lenni az együttlétek során, de a flörttel is hadilábon áll. Csak akkor képes az igazi macskát előhozni magából, ha már megvan a biztonság a viszonyukban, de olyankor igazán!

gorogzita

Érdemes megfontolni a szépség tanácsait, hiszen manapság szinte a legtöbb viszony felszínesen alakul, nincsenek mély érzések, sem kötődések, ezért nem is tudnak kialakulni hosszú távú kapcsolatok. Ma már inkább mindenki az egyéni érdekérvényesítésre hajt még egy kapcsolatban is, ezért nemcsak futó kalandok, de házasságok is sorra fuccsolnak be. Zita mostanra egészen másképp áll a dolgokhoz, mint korábban. Saját bevallása szerint igyekszik nem teljesíthetetlen elvárásokat nyújtani a pasi felé, ráadásul tisztában van vele, hogy ő sem egy könnyű eset, így kompromisszumra kész. 

“Már tudom, hogy egy kapcsolatért nagyon sokat kell dolgozni, és azt is, hogy egyik félnek sem könnyű nyitnia. Anyaként, nőként beengedni egy férfit a családomba, és nézni, milyen buktatókon, nehézségeken keresztül sikerül az egymásra hangolódás, nem könnyű feladat. Négy évvel ezelőtt még azt vallottam, hogy csak akkor megyek bele egy új kapcsolatba, ha a választottam és a gyerekeim között teljes az összhang. Időközben rájöttem, ekkora elvárásokkal nem jutok messzire. A gyerekek is folyamatosan változnak. Azt kell éreznem, hogy én tudok-e közösséget alkotni egy emberrel, és a felmerülő problémákat majd együtt megoldjuk.”

Hozzászólások