Graham, az ütközésgólem

Így kell kinéznünk ahhoz, hogy túléljünk egy ütközést

2016/07/22

Graham annyira ronda, hogy az már… nem, nem szép. Simán csak ronda. Viszont szívós a kis csávó: állítólag simán átvészel egy combosabb ütközést is.

Annyi már az unatkozó zseni, marketing guru és egyéb okostojás, mégsem bírok velük betelni. Most, mint anno Frankensteint, egy őrült zseninek hála megalkottatott Graham is! Horpadt fejjel, felfújt mellkassal. Hogy miért? Hogy prezentálja azt a valakit, aki képes túlélni egy nagy sebességgel történő balesetet. Tehát így kell kinézned ahhoz, hogy (talán) megússz egy óriási ütközést. Még így sem biztos, hogy élve átvészeled, de legalább nagyobb az esélyed.

Grahamet egy Patricia Piccinini nevű szobrászhölgy alkotta meg egy új kampányhoz, ami majd a biztonságos vezetést fogja reklámozni. Azt szeretnék elérni, hogy az emberek elgondolkozzanak, mennyire veszélyes a gyorshajtás és a figyelmetlen vezetés, és mennyire nehezen lehet megúszni egy nagyobb balesetet… illetve simábban meg lehet, ha úgy nézel ki mint Graham.

Patricia is jól kilehet azért idegileg, lehet hogy icipicit a perverz vágyait is begrahamesítette. Vagy otthon van egy papucs Graham, aki csúnyának ugyan csúnya, de lesi minden kívánságát. Voltak vele persze szakemberek is, akik segítettek megalkotni neki, egy sebész és egy mérnök is besegített a tervezésbe. Hát, jól sikerült…

Mondjuk Taktaharkányban, egy lovaskocsin Graham fel sem tűnne szinte senkinek…

Hozzászólások