Gregor Bernadett családja az alkoholproblémák miatt szakadt szét

Őszintén vallott a színésznő

2015/11/08

Gregor Bernadett sokáig volt címlapokon kalandos párválasztási történeteivel, sokáig nem találta a helyét és a boldogságát. Talán azért, mert mindenkiben szeretett édesapját kereste, aki az alkoholproblémákkal küzdő feleségét korán elhagyta, így a család is ketté szakadt.

Az Összezárva Friderikusszal legutóbbi adásában éppen a macskaszemű színésznő vendégeskedett, ennek apropóján derült ki, hogy milyen komoly teher súlya nyomja a lelkét. A színésznő korán elveszítette szeretett édesapját, Gregor József operaénekest, de még korábban édesanyját, aki egész életében az alkohol rabja volt.

Berni soha sem beszélt eddig féltve őrzött titkáról, Fridinek is csak egy bizonyos szintig volt képes megnyílni. Arról viszont, hogy mit tett a családdal az ital, őszintén beszélt. “Anyukám komoly alkoholproblémákkal küzdött. Gyakorlatilag ez okozta a halálát. Emlékeim szerint egyetlenegyszer tette le a poharat, akkor, amikor a fiam született. Öt hónapig bírta, aztán újrakezdte” – vallotta a műsorvezetőnek.

gregor bernadett3

Gregor József viszonylag sokáig bírta volt felesége kitöréseit, de végül Berni tízéves korában elhagyta a családot, mert már nem bírta tovább. Apa és lánya között legendásan szoros kapcsolat alakult ki, de Gregor Bernadett igyekezett végig az anyja mellett lenni. Bevallása szerint gyakran előfordult, hogy az összes alkoholt a lefolyóba öntötte otthon, de ez sem segített. Arról viszont már nem volt hajlandó beszélni, hogyan viselkedett az anyja, amikor elborította agyát az alkohol. “Olyankor nagyon furcsán viselkedett anyu” – zárta rövidre a válaszát.

Hozzászólások