Gregor Bernadett: “A férjem mellett helyreállt a világ”

Ha szeretné, majd érkezik a közös gyermek

2014/12/03

Idén nyáron házasodott össze Gregor Bernadett és párja, Szarvas Attila, így ez lesz az első olyan karácsony, amelyet valóban egy családként töltenek. A színésznő elárulta: mindketten érzik, hogy kapcsolatukkal állt helyre a világ.

Bár a karácsony előtti dömpinget egyre nehezebben viseli, Gregor Bernadett nagyon várja a szeretet ünnepét, hiszen ilyenkor nem csak új férjével lehet kettesben, de egy kis pihenésre is van ideje.

„December 21-én még előadásunk lesz, utána kezdődnek nálunk igazán a karácsonyi előkészületek. Már tavaly is együtt töltöttük az ünnepeket a párommal, és akkor vált nyilvánvalóvá számunkra, hogy a találkozásunk által valami helyre állt a világban. Amióta összeházasodtunk, azóta még bensőségesebb a kapcsolatunk, úgyhogy az első karácsonyunk házastársakként biztosan nagyon meghitt lesz. Azt vettem észre, hogy telnek-múlnak az évek, egyre nehezebben viselem a dugót, a vásárlási dömpinget, a tolakodást, ezért az ajándékozás örömét a gyerekekre hagyjuk, nekünk inkább az a fontos, hogy van néhány nyugodt napunk, eszünk-iszunk és végre együtt vagyunk” – mesélte Bernadett az RCNews-nak. A színésznő azt is elárulta: nem sürgetik a közös babát, ha lesz, nagyon fognak neki örülni, de nélküle is teljes az életük.

Gregor
Tökéletes harmóniában él a két színész

Idén ráadásul Bernadettet választották a legfittebb színésznőnek, ami nem is csoda, hiszen bomba formában van, bár állítása szerint ezt leginkább anyukájának köszönheti.

Jól esik, amikor az ember visszaigazolást kap arról, hogy amit csinál, az jó. Színésznőként kötelességem a koromhoz és adottságimhoz mérten formában tartani magam, amiért teszek is. Igazságtalan a sors – szerencsére az én javamra, mert többet köszönhetek az anyukámtól örökölt géneknek, mint a kitartásomnak. Persze azért néha eljárok futni, egyébként pedig van két kutyánk, így sokszor akkor is ki kell mozdulnom velük, ha egyébként nem lenne kedvem. Az étkezésre is nagyon odafigyelek: előadás előtt nem szeretek sokat enni, mert nem jó érzés úgy színpadra menni, és mivel most nagyon sokat dolgozom, ezért ez is meg van oldva” – árulta el csodás formájának titkát Gregor Bernadett.

Hozzászólások