Gregor Bernadett hatalmas csalódást okozott a falubelieknek

Hogy fogadják majd őket, ha odaköltöznek?

2014/08/18

Értetlenül állnak a helybéliek Gregor Bernadett esküvője körüli nevetséges felhajtás előtt. A bálványosiak eddig nagyon kedvelték a színésznőt, aki most vérig sértette őket.

Vérig sértette új szomszédait Gregor Bernadett és negyedik férje, Szarvas Attila, akik hétvégén tartott esküvőjük helyszínéül új falujuk községházát választották – írta a Bors. A környék lakói nem zárták szívükbe a párocskát, miután ők napszemüveges biztonsági őrök takarásában, a kíváncsi falubeliek teljes kizárásával tartották meg a ceremóniát.

Gregor Bernadett esküvője (fotó: Bors)
Gregor Bernadett esküvője (fotó: Bors)

Falun régi szokás, hogy ha egy helyi lakosnak esküvője van – pláne, ha az illető színész -, akkor a környék apraja-nagyja összegyűlik, végignézi a nászmenetet, átadja jókívánságait, süteményt készít a nagy napra. A bálványosiaknak erre nem volt lehetőségük Gregor Bernadett esküvőjén, miután az ara és párja egy piros napernyővel fedte fejét, amíg végigmentek lovas kocsival a főutcán, és napszemüveges biztonságaik takarták őket a zakójukkal.

A falu lakossága teljesen felháborodott a látottakon – illetve a nem látottakon, hiszen senki nem érti, miért választotta a színész pár az ő falujukat a házasságra, ha végül az egész szertartás a bujkálásról szólt.

A színész pár nem jó lóra tett, amikor így megsértette új szomszédait, hiszen Bálványos lakói legszívesebben már azt sem engednék, hogy a faluba költözzenek. Márpedig Berni és párja egy otthonos kis házat vett a faluban, ami akár több generáció számára is kialakítható.

Hozzászólások