Gregor Bernadett kisbabát szeretne

Jövőre bővül majd a színésznő családja?

2014/12/28

2014-ben több hazai híresség családja is bővült, de a hírek szerint már most készülhetünk egy újabb sztárcsemete érkezésére. Gregor Bernadett jövő karácsonykor már plusz egy fővel szeretne ünnepelni.

A karácsony előtti időszak meglehetősen zsúfolt volt Gregor Bernadett számára is. Az ünnepnapokon ugyan egy kicsit lazíthatott családjával, de hamar vissza kellett térnie a munkához.

„Egyik bemutatóból a másikba estem. Járjuk az országot különböző darabokkal, és két premierünk is volt novemberben az Újszínházban és az Újpest Színházban, a Gázláng, valamint a Csongor és Tünde. Utóbbiban férjem az ördög, én meg a boszorka, úgyhogy csak a színfalak mögött csókolhatjuk meg egymást. A Nagyvizitben viszont, akár a valóságban, szerelmesek lehetünk a közönség előtt is” – mesélte Bernadett a Blikknek.

Az ünnepekre sikerült időben felkészülnie, bár nem volt könnyű mindent beszereznie a menühöz és a fa alá a nagy rohanásban.

„Azt vártam a legjobban, hogy Álmos fiamat a téli szünet alatt ne kelljen hajnali hatkor kelteni, miután előző nap éjjel értem haza az előadásról. A kacsát és a halakat szerencsére az ünnepek előtti héten sikerült megvenni, ezeket lefagyasztottam. Nem szeretem a vadul tuszakodó tömeget, de a fiaim ajándékait be kellett szerezni a fa alá, amit nálunk alaposan ki kellett kötözni. Komoly veszélyben van ugyanis a két kutya és a macskák miatt, akik előszeretettel játszanak a díszekkel, és iparkodnak leenni a szaloncukrot a papírjával együtt.”

gregorbernadett

A színésznő azt is elárulta a lapnak, hogyan töltötte a karácsonyt: „Álmoskám hosszú listát írt a Jézuskának, amit persze még az angyalok is képtelenek valóra váltani, nemhogy én. A már önálló életet élő nagyfiam, Bence (20) és anyósom is velünk töltötte a szentestét. Ezután elutaztunk Szegedre a testvéremhez, ott nagy partit tartottunk, hiszen a nővéremnek is van három gyereke. Édesapám feleségéhez is hivatalosak voltunk a hagyományos töltött káposztára, de sajnos ezzel vége is a szabadságnak, mert ma Attilának délelőtt előadása van, este pedig közösen játszunk az Újszínházban.”

A szilveszter azonban már nyugodtan fog telni náluk. Kettesben fogják tölteni az év utolsó estéjét, hogy átadhassák magukat a romantikának. Nem titok, hogy nagyon boldog és szerelmes esztendőt tudnak hamarosan maguk mögött, valamint azt is elárulta, hogy jövő ilyenkorra szeretné, ha már közös babájukat várhatná a szíve alatt.

Hozzászólások