Grubisic érkezik Lunde helyére a Győri ETO női kézilabdacsapatába

'megteszek minden tőlem telhetőt, hogy megfeleljek az elvárásoknak'

2014/08/07

Grubisic érkezik Lunde helyére a Győri ETO női kézilabdacsapatába- A magyar bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását Jelena Grubisic, akit a gyermeket váró norvég kapus, Katrine Lunde helyére igazolt az egyesület.

 Jelena Grubisic - fotó: www.kezilabdalive.hu
Jelena Grubisic – fotó: www.kezilabdalive.hu

A klub keddi közleménye szerint a Krim Ljubljanától érkező horvát válogatott hálóőr egy plusz egyéves szerződést írt alá.

“Azt gondolom, hogy a lehető legjobb opciót sikerült megvalósítanunk Jelena szerződtetésével. Jól ismerjük a képességeit, biztos vagyok benne, hogy hamar beilleszkedik csapatunkba, és értékes tagja lesz a keretnek” – nyilatkozta Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC elnöke.

A klub friss szerzeménye elmondta, a gyors váltás miatt kissé vegyes érzései vannak, ugyanakkor nagy öröm számára a Bajnokok Ligája legutóbbi két kiírásában győztes magyar bajnoknál játszani.

 fotó: www.bigg.hu
fotó: www.bigg.hu

“Óriási megtiszteltetés ez nekem, illetve hatalmas lehetőség, hogy együtt szerepelhetek a világ legjobb játékosaival. Tudom, hogy Katrine Lundét kell pótolnom, ami nem egyszerű feladat, de megteszek minden tőlem telhetőt, hogy megfeleljek az elvárásoknak” – mondta Grubisic.

A horvát kapus pályafutása során eddig két csapatban szerepelt, nevelőegyesületében, a Lokomotiv Zágrábban, illetve a szlovén Krim Ljubljanában, ahol az elmúlt öt évben rendre kulcsjátékosa volt a Bajnokok Ligájában szereplő csapatnak. Szlovén bajnok és kupagyőztes, a Bajnokok Ligájában elődöntőt játszott a Ljubljanával, a horvát válogatottal pedig egy világbajnoki és egy olimpiai hetedik hely az eddigi legjobb eredménye. (MTI)

 

Hozzászólások