Gusztustalanul átverték az Éden Hotel táncosát

A fiú bevallotta: undorítónak érzi magát

2015/04/16

Azok után, ami az utóbbi napokban történt, nem volt meglepő Snjezana kiesése az Éden Hotelből, de amit Péter csinált, az még saját bevallása szerint is undorító volt. Végig úgy tett, mintha az egyre jobban kiboruló lány mellett állna, a támasza lenne, majd a kulcspillanatban, a párválasztó ceremónián csúnyán átverte.

Sikerült az Éden Hotelbe visszatérő Marianna terve, aki nehezen viselte, hogy egykori párja, Bence már Snjezanával alkot egy csapatot, és mindent elkövetett, hogy szétrobbantsa őket. Az ördögi terv sikerült is neki, ügyesen szőtte a szálakat a háttérben, így Snezi gyanútlanul sétált bele a csapdába.

Először az új lakó, Barbi akasztotta a kilincsére az arany szalagot, amivel párbajra kényszerítette, aztán összeugrasztotta Bencével, majd hű szövetségese, Péter a lány bizalmába férkőzött, és elhitette vele, hogy számíthat rá. Az utolsó pillanatban azonban kiderült, hogy ez egyáltalán nem így van.

˝Az utóbbi négy napban a bizalmukba férkőztem, ezért most undorítónak érzem magam. De a cél szentesíti az eszközt, és most sikerült egy olyan dolgot véghezvinnünk, amire nagyon nagy szükség volt már a játékban˝ – mondta Péter, miután Marianna mögé állt be, Bence és Snezi nagy megdöbbenésére. Egy biztos, kemény taktikai húzás volt.

Forrás: TV2 

Hozzászólások