Gwen Stefani kiborult Király Viktor miatt

Az énekesért kapkodnak az amerikai lemezcégek

2015/11/13

Zokogva kért bocsánatot Gwen Stefani Király Viktortól, amiért ő okozta a kiesését, de az énekes egyáltalán nem csalódott a történtek miatt.

Szerdán véget ért a Voice Király Viktor számára, miután a közönség két másik versenyzőt juttatott tovább, és végül Gwen Stefani is inkább az egyik társának szavazott bizalmat. Az amerikai énekesnő azonban nagyon nehezen engedte el Viktort: sírva kért tőle bocsánatot, amiért nem folytathatja a versenyt.

„Nagyon meglepő és jó érzés volt, hogy amikor nem választottak ki, odajött hozzám Gwen zokogva, és elmondta, hogy sajnálja. Azt mondta, Viktor, szuper vagy, de választanom kellett, hogy kinek van szüksége éppen a versenyben, hogy segítsek. Sokszor mondta nekem, hogy nekem nem kell segítsen, mert én már profi versenyző vagyok, nekik meg kell, és hogy már megismerték a nevemet – mondta Viktor, akihez a műsor után Phaerll Williamsnek is csak biztató szavai voltak, sőt, a kiesése óta állandóan csörög a telefonja, amerikai lemezcégek keresik meg.

I honestly can’t believe it. People are stoping me to take pictures on red carpet in LA! I feel so blessed. Thank you…

Szerző: Viktor Király2015. november 12.

Nem csak Gwen Stefani érzi úgy, hogy Viktor túlságosan kész volt a versenyre, az énekes édesapja, Király Tamás is ezt gondolja.

„Egy dologra tudok gondolni. Nyomon követtük az amerikai sajtót, csak jókat írtak róla. Egy ilyen tévéshow-ban az előrejutáshoz viszont rengeteg minden kell. Szerintem túl sokszor emlegették Viktorral kapcsolatban, hogy magyar popénekes és popsztár. Mindenki szereti az elesetteket felkarolni, a fiam pedig nem az – árulta el a családfő a Borsnak, aki egyben Viktor menedzsere is.

Király Viktor rengeteg segítséget kap az Amerikában élő rajongóktól is, és azzal, hogy a tengerentúlon próbál szerencsét, több ideje marad találkozni a harmadik testvérével, Dáviddal is, akit, bár édesapja előző házasságából született, rajongásig szeret. Innentől már csak rajta múlik, hogy mit kezd a hírnévvel, amit a műsorban szerzett magának.

Hozzászólások