Gwyneth Paltrow titokban férjhez ment

400 fős esküvője volt a modellnek

2018/04/16

Még tavaly év végén jelentették be, hogy a három éve egy párt alkotó Gwyneth Paltrow és a forgatókönyvíró Brad Falchuk immár jegyesek.

Úgy tűnik, ezen a hétvégén a pár ki is mondta a boldogító igent Los Angelesben. Az esküvő, ha valóban megtörtént, szupertitkos volt, de azért 400 meghívottat, pláne, ha köztük olyan sztárok vannak, mint Jennifer Aniston, Liv Tyler vagy Kate Hudson, esetleg Steven Spielberg, nem nagyon lehet titokban tartani. Egyébként a nagyszabású parti eredetileg eljegyzési mulatságnak volt meghirdetve.

A Page Six nevű oldal forrásai alapján azonban ez egy olyan eljegyzési parti volt, ahol a pár rögtön ki is mondta a boldogító igent. Persze, csaknem fél évvel az eljegyzés után ritkán szoktak eljegyzési partit tartani, és hiába érkezett az eseményre Gwyneth Paltrow egy burgundi színű ruhában, a fotósok elcsípték a színésznő édesanyját is, aki egy Monique Lhuillier ruhazsákkal osont be a rendezvényre. A dizájnerről pedig lehet tudni, hogy esküvőiruha-dizájnerként is eléggé népszerű. Szóval, minden jel arra mutat, hogy szombaton a pár egy kevéssé ügyesen álcázott esküvőt tartott. Sok boldogságot nekik!

Így érkezett Gwyneth Paltrow:

Gwyneth Paltrow and Brad Falchuck arrive at a party thrown by Ryan Murphy which was rumored to be their wedding

A vőlegény Brad Falchuk külön és később is érkezett:

Brad Falchuck is dressed to impress as he and Gwyneth Paltrow arrive to their party which is rumored to be a weeding

Liv Tyler és Kate Hudson együtt mentek Paltrow esküvőjére:

 

A pregnant Kate Hudson and Liv Tyler arrive to a party held for Gwyneth Paltrow and Brad Falchuck

Reese Witherspoon Gwyneth régi barátnője, természetesen ő sem maradt otthon:

 

Reese Witherspoon and husband arrive to a party held for Gwyneth Paltrow and Brad Falchuck which is rumored to be their weeding

forrás

Hozzászólások